• As de Copes • “El Gastropub”

El gastropub As de Copes és un local polivalent on pots sopar i passar una estona de festa en un ambient càlid i agradable amb la millor música, degustant la seva especialitat: els gintònics.
A l’hivern obre de dijous a dissabte i vigílies de festius. Ara que ja és aquí el bon temps obre cada dia les seves portes a les 18 h, de manera que resulta l’espai ideal per gaudir de l’estiu, ja sigui per berenar, sopar i/o fer-hi una copa. La seva ubicació al costat d’un parc infantil fa que pugui adaptar-se a les vostres necessitats en qualsevol moment: un espai familiar a la tarda o a la nit per sopar a la fresca durant les caloroses nits d’estiu, així com realitzar-hi les vostres celebracions en grup. Hi podeu degustar un ampli ventall de possibilitats; gran quantitat de tapes i hamburgueses així com una gran varietat de llesques elaborades amb pa de vidre.
Resulta un espai idoni per a qualsevol ocasió especial o esdeveniments: celebracions d’aniversaris, àpats d’empresa, berenars… I després no cal que us bellugueu, ja que es transforma en un pub on poder continuar la festa tot prenent una copa del seu servei de cocteleria amb la música més actual del moment.
S’adapta a les vostres necessitats i podeu disposar del local en exclusiva, us podeu informar al 609 448 619.
Si el que busques és gaudir d’una bona celebració, amb àpat i copa després, o simplement passar una estona de companyia dels teus, amb un bon servei i una acurada selecció musical en el millor ambient, el gastropub As de Copes és la teva millor opció.

4.3/5 - (23 votes)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.