• La Fira Centre Comercial • “La Fira s’omple de noves diversions”

La Fira Centre Comercial amb el seu afany de sorprendre als seus visitants i convertir-se en lloc de trobada familiar i d’amics, inaugura, durant els pròxims mesos, diverses activitats per a tots els públics.

Des del passat mes de febrer hi ha en funcionament un concurs en el qual els clients poden guanyar un val de 200 euros en compres, si es fan una fotografia al photocall instal·lat a La Fira i pengen la fotografia a les xarxes socials amb el hashtag #concursilovefirar.

Des del passat 17 de febrer i fins al 16 de març s’ha instal·lat a la Planta Segona un Scalextric amb més de 48 m2 efectius que permet competir fins a 6 cotxes, on grans i petits viuen grans moments de competició. Per poder jugar només cal presentar un tiquet de compra de qualsevol establiment de la Fira per valor igual o superior a 20 euros.

Del 25 al 28 de març La Fira Centre Comercial celebra la Setmana Santa amb jocs i activitats per a nens. Per això, monitores disfressades amb colors de fantasia oferiran diversió per tots ells a tot el centre comercial. Globoflèxia, pintacares flash i diversos jocs faran de la visita de les famílies a La Fira una experiència diferent i divertida.

Març i abril seran mesos per als amants de la restauració. Tots els clients dels locals de restauració del centre, amb tiquets obtinguts de dilluns a dijous amb un import igual o superior a 20 euros, podran participar en un sorteig setmanal d’un val de fins a 30 euros per bescanviar als restaurants del centre comercial. Per participar- hi només hauran de lliurar el seu tiquet a una hostessa situada a la Planta Segona del centre comercial, tots els divendres i dissabtes de març i abril. Finalment les nits dels divendres i dissabtes de març i abril s’instal·larà una ludoteca nocturna a la Planta Segona on es realitzaran diferents activitats i tallers infantils dirigits per 2 monitores. El servei s’oferirà sense guàrdia i custòdia.

LaGuiaReus_320X250_72ppp_(Restauración)_v2

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.