• La Fira Centre Comercial • La moda de tardor està a La Fira

L’aire fresc ens recorda l’arribada de la tardor, i ens adonem que tenim una tasca pendent: el canvi d’armari. Acomiadem els vestits de fil, posem a lloc els jerseis de punt i comencem a pensar què comprarem per estar al dia aquesta temporada. Coneixes les tendències tardorhivern 2016?

5 tendències de la temporada
tardor – hivern 2016

· Armilla curta i llarga: l’any passat ja estava de moda i ara continua guanyant terreny amb l’armilla llarga, ideal per vestits. La forma de donar un toc diferent al teu look bàsic, com aquest de Stradivarius . · Brusa victoriana: la brusa victoriana és aquella que s’ornamenta amb volants, brodats, llaços…
· Brillantor: tenim el costum de veure peces brillants de nit, però ara vénen també de dia! Combina-ho amb tonalitats apagades o amb texans, com la model de Zara .
· Llaços, corbatí y mocadors negres: l’objectiu és donar-li protagonisme al coll amb elements distintius. És molt elegant i femení!
· Camises masculines: són sensuals i molt pràctiques. Les més trendy tenen ratlles o quadres amb el tallat llarg, com aquesta de Bershka . Per quina d’aquestes tendències comencem? Totes elles estan al Centre Comercial La Fira, esperant omplir l’armari i el teu estil!

La Fira Centre Comercial
Av. Sant Jordi, 6 – Reus
www.lafiracentrecomercial.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.