• La Fira Centre Comercial • “Mil i una experiències”

La Fira Centre Comercial és moda…. I molt més! Alimentació, òptica, joguines, oci… No et perdis res!
A La Fira Centre Comercial trobaràs un espai únic en el que compartir experiències inoblidables i trobaràs tot el que necessitis en un horari amplíssim.
Les famílies trobaran diversitat d’ofertes, tant en joguines com en moda i calçat per a nens. Els berenars en família són, a més, especialment divertits amb menús específics pels més petits de la casa.
Un lloc perfecte també per a les tardes de shopping entre amigues, ja que el centre comercial serà un fantàstic punt de trobada on disposar de la millor moda i una gran varietat de complements de temporada, perruqueries i racons especials on gaudir d’un berenar dolç o salat.
Aquells interessats a renovar la seva llar podran triar entre diverses marques amb les últimes tendències en decoració i per renovar cos i ment trobaran l’últim en esports, menjar ecològic i tractaments estètics.
La planta superior de l’edifici ens porta oci i una àmplia varietat de restaurants amb menús pensats tant per a dinars de feina com per a moments de lleure.
Per tots aquells que desitgin desplaçar-se amb el seu propi vehicle, La Fira Centre Comercial ofereix la primera hora de pàrquing gratuïta presentant un tiquet de compra per valor mínim de 5 euros (horari de validació de tiquets durant l’horari d’obertura de l’oferta de restauració i oci).
En definitiva, un centre viu, amb activitats constants en el qual viure infinitat d’experiències al gust de cadascú.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.