• Ruta de Tapes • 5a Gastrotour Salou

Gastrotour Salou torna aquest mes de maig a la capital de la Costa Daurada. Es tracta d’una ruta gastronòmica impulsada des de l’Ajuntament de Salou a través de la regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou, amb la col·laboració de l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda i el patrocini de Cervesa San Miguel. Enguany, més de 60 establiments duran a terme les seves aportacions culinàries repartits en tres rutes diferenciades pel nucli antic, pel mercat municipal i una altra de costa.
La 5ena edició de Gastrotour Salou es durà a terme del 20 de maig al 5 de juny amb la participació de diversos restaurants, bars i pastisseries del municipi, oferint una degustació representativa del seu establiment acompanyada d’una beguda per 2,50 euros.
L’any passat es van superar les 100.000 degustacions en una aposta per fomentar el turisme gastronòmic en un àmbit familiar donat que es manté una important varietat de tapes adreçades en exclusiva a un públic infantil.

GASTROTOUR SALOU 2016
Del 20 de maig a l5 de juny
Convidem a tothom a descobrir les propostes per aquesta
nova temporada a: www.gastrotoursalou.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.