Cádiz CF – CF Reus (1-0): Reacció insuficient

El CF Reus ha perdut per la mínima al camp del Cádiz CF (1-0). El conjunt roig-i-negre s’ha vist superat pels locals en la primera part, tot i la disposició de tres centrals i dos carrilers per intentar evitar el perill per les bandes gaditanes. A la segona, els reusencs han reaccionat i haurien pogut empatar, però finalment s’ha trencat la ratxa de tres jornades sense perdre, deixant l’equip del Baix Camp a la 12a posició de La Liga 123.

Els primers minuts, el domini i control de la pilota ha estat equitatiu. Ràpidament, però, els locals han començat a crear perill, sobretot per bandes, un dels principals forts de l’equip d’Álvaro Cervera. Salvi i un actiu Álvaro han generat les primeres ocasions de perill. Això sí, la més destacada ha estat la que ha tingut Lucas al minut 17. La pilota s’ha passejat per la línia de gol de la porteria roig-i-negra, però l’àrbitre ha considerat que no hi ha hagut gol.

Amb el pas dels minuts, el CF Reus ha començat a donar mostres de recuperació a la zona ofensiva i ha tingut les primeres opcions de trepitjar área. Una rematada de cap d’Atienza i una centrada perillosa de Borja que Querol no ha rematat per ben poc, han estat les principals arribades reusenques. El Cádiz, però, ha sabut aprofitar aquesta estirada del conjunt d’Aritz López Garai per seguir fent mal en transicions ràpides. En una d’elles, que ha acabat a córner, ha arribat el primer gol de la nit amb una rematada de Carrillo en el servei de cantonada al minut 30.

Amb l’eufòria del gol, els locals han buscat el segon mitjançant un xut creuat de Carpio. El CF Reus també ha provat d’inquietar la porteria rival amb una centrada de Miramón que ha rematat forçadament Querol. El marcador ja no s’ha mogut i tots dos equips han marxat camí de vestidors amb l’1-0 a l’electrònic.

A l’inici de la segona meitat, el Cádiz ha buscat el gol que encarrilés el seu triomf. L’ha estat a punt de trobar al minut 52 amb un xut de falta executat per Álex. Era evident, però, que els locals no podrien mantenir l’elevat ritme de la primera part durant tot el partit i el CF Reus ho ha aprofitat per, de mica en mica, anar-se trobant còmode sobre el terreny de joc. Amb els diversos canvis realitzats per Garai –també de sistema, passant del 3-5-2 al 4-3-3 habitual-, els roig-i-negres han començat a tenir més presència en atac i les ocasions han anat arribant. La més clara, un xut de fora de l’àrea de David Haro que s’ha estavellat al travesser.

En els compassos finals, els canvis locals i les faltes ben aprofitades pel Cádiz han frenat el ritme de joc i la possibilitat roig-i-negra d’acabar empatant, malgrat els intents dels homes de Garai. Ara doncs, toca pensar en el pròxim compromís: dissabte vinent a l’Estadi contra l’Albacete.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.