El CF Reus empata l’amistós amb el Hangzhou Greentown xinès

El CF Reus empata l'amistós amb el Hangzhou Greentown xinès

Edgar Hernández i Oribe han anotat els gols locals

Aquest dimecres, el CF Reus Deportiu ha disputat un partit amistós d’entrenament a l’Estadi Municipal contra el Hangzhou Greentown, equip que milita a la League One, l’equivalent a la Segona Divisió de la Xina. El conjunt roig-i-negre ha empatat (2-2) davant els homes entrenats pel català Sergi BarjuanAritz López Garai ha plantejat un onze inicial amb diverses novetats, com les d’Antonio Sillero, Ayala, Modest Notario o Adrià Arjona del filial.

El primer en obrir el marcador ha estat el CF Reus. Al minut 8, Edgar Hernández ha rematat de cap després d’una assistència de Guerrero. Deu minuts més tard, el conjunt xinès ha restablert l’empat des del punt de penal. El CF Reus i el Handzou Greentown han mantingut un ritme alt de partit, com si es tractés d’un partit oficial. D’aquesta manera, s’han vist diverses accions perilloses de gol com un xut d’Adrià Arjona que ha sortit per sobre del travesser.

A la represa, Garai ha introduït fins a vuit canvis respecte l’onze del primer temps. Al minut 62, Oribe ha culminat una jugada col·lectiva roig-i-negra per rematar a plaer una centrada de Borja Fernández. Però l’equip xinès no s’ha donat per vençut i just després ha reaccionat posant el 2-2 a l’electrònic.

A mesura que ha avançat el duel, els dos equips no han disminuït les revolucions i s’han vist més ocasions de gol. Tot i això, el marcador ja no s’ha tornat a moure.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.