Un CF Reus treballador s’emporta un triomf valuós

Un CF Reus treballador s'emporta un triomf valuós

Els roig-i-negres, que han anat coent el partit de mica en mica, han tingut el seu premi al segon temps en un partit en que han reaparegut els lesionats Miramón i Querol.

El Reus necessitava una victòria per poder respirar amb certa tranquil·litat i viure zona de descens una mica més lluny. Els futbolistes d’Aritz López Garai, amb la sorpresa a l’onze inicial del recentment recuperat Miramón, han sortit a disputar l’encontre amb paciència i possessions llargues. El tècnic basc ja ho havia demanat a la prèvia, no volia presses ni precipitacions en les accions dels seus homes. Dit i fet, la victòria ha arribat amb un marcador de 3 gols a 0 a favor de l’equip roig-i-negre.

A la gespa del Municipal, la pilota corria al ritme que volien els roig-i-negres. Al minut 8, ha estat Yoda el primer a intentar-ho. El davanter francès ha provat un xut des de la frontal que finalment ha aturat Dorronsoro sense més problemes. La presència ofensiva dels reusencs era clara i al minut 12, ha aparegut la primera clara oportunitat de perill. La màgia de Vítor sorgia a l’estadi i el porter Dorronsoro havia de rebutjar el xut del migcampista portuguès a córner.

El gol s’estava coent

Arribats a la primera mitja hora del partit, el CF Reus continuava dominant l’apartat del domini de l’esfèric, però les arriades a l’àrea rival eren insuficients amb falta d’encert en els últims metres. Gairebé la tònica dels darrers partits, bon joc, sent partícips de la pilota, però quan s’arriba a l’àrea rival falta encert i gol. Máyor, en la majoria d’arribades està massa sol en punta d’atac.

Anava caient la nit a Reus i es necessitava tornar a l’inici de l’encontre. Més verticalitat, passades entres línies i sobretot, arribar a línia de fons amb criteri per crear jugades amb superioritat numèrica. Els primers quaranta-cinc minuts han acabat amb molta possessió per part del Reus però amb poques oportunitats clares de gol. S’ha passat a jugar al ritme que ha interessat més a l’equip murcià.

El renascut Querol

Tot i el ritme pausat amb el qual s’havia arribat al descans, els reusencs ha continuat creient amb la persistència a camp contrari i al minut 48, coincidint amb la sortida d’un córner, ha arribat el primer gol. Fran Carbia ha caçat la pilota que havia centrat Vítor i posava als de Garai per davant el marcador. Era el premi a la bona feina feta durant els primers 45 minuts. S’havia de continuar i no abaixar els braços per no endur-se un ensurt inesperat.

López Garai ha fet sortir a Querol, que després d’uns quants mesos fora dels terrenys de joc, tornava a posar-se les botes i podia tornar a trepitjar la gespa de forma oficial. El caràcter i la lluita del davanter català és de vital importància per aquest equip. L’entrenador basc ha decidit fer-lo tornar a jugar i la seva presencia al camp s’ha fet notar ràpidament. El “7” reusenc ha provocat una falta molt perillosa, que Vítor ha estat a punt de transformar en gol. Al minut 78, un altre cop Querol, ha tornat a ser protagonista i amb una gran jugada per la banda dreta ha acabat per provocar un penal. Vítor, amb un toc de geni ha posat la pilota al fons de la xarxa i posava el 2 a 0 al Municipal. La festa ha continuat, i Lekic ha volgut arrodonir i sentenciar el matx amb el tercer gol pels reusencs. Al minut 82, després d’una gran centrada de Yoda ha arriat la cirereta del pastís a càrrec del davanter serbi.

Nit rodona a Reus i els roig-i-negres poden respirar una mica més tranquils. La victòria davant del Lorca deixa als de López Garai a l’onzena posició amb 33 punts.

Fitxa tècnica

CF Reus: Edgar Badia; Miramón, Atienza, Olmo, Menéndez; Juan Domínguez (Tito 80′), Vitor Silva, Gus Ledes; Yoda, Carbia (Querol 65′) i Máyor (Lekic 73′).

Lorca FC: Dorronsoro; Vega, Fran, Holgerson, Peña; Digard (Tropi 80′), Gomelt; Mallé (Nando 70′), Noguera, Pomares (Villalibre 58′); Apeh.

Gols: 1-0 Fran Carbia (48′); 2-0 Vítor (73′); 3-0 Lekic (82′).

Targetes grogues: Pels locals Olmo (37′), Vítor Silva (52′) i pels visitants Peña (51′), Fran Cruz (76′).

Àrbitre: Rubén Eiriz Mata, del col·legi gallec.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 26 de LaLiga123, disputat al Estadi Municipal de Reus amb la presència de 2.120 espectadors.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.