Èxit a la primera edició BTT Xtreme Torredembarra

Més de 150 corredors van participar aquest diumenge, a la cursa organitzada per Bikepark Costa Daurada Torredembarra, amb la col·laboració deBauhaus, TekniBike i ComprarBici.com.

Aquest diumenge 5 de novembre al matí es va celebrar a Torredembarra la primera marxa organitzada pel club Bikepark Costa Daurada, especialistes en Trial però ja diversificats des de fa dos anys en BTT, BMX, i altres disciplines extremes de la bicicleta.
La prova va constar de dos recorreguts de 25 i 50 quilòmetres íntegrament per camins i sense creuar en cap moment cap carretera.
El recorregut curt de 25 quilòmetres va començar a les 8,45 hores i en només 1:21:46 va arribar el seu guanyador Marc Martínez Iranzo del club TekniBike Taller. La resta de guanyadors per categories van ser:
Màster 40 Masculí. Abdelkader Ait Hamou (Bike Race Reus)
Fèmines. Marta Rubio Díaz
Junior Masculí. Miquel Artós Bonet (Biketrial Torredembarra)
Màster més de 50 Masculí. August Pascual Prats (BikePark Reus)
Elèctrica Masculí. Jose Antonio Porcel Jiménez (CC Borges del Camp)
Elite Masculí. Ricard Curieses Mulet (C.E. Trail Tarraco)
La cursa més llarga i més extrema amb un recorregut molt tècnic i exigent, va sortir des del Bikepark Torredembarra a les 8,30 hores. Javi Galván González de MaxiBike va ser qui va completar el recorregut en menys temps amb un crono de 2:24:16 hores 3 minuts per davant de Pau Marzà. Aquests van ser els primers classificats en cadascuna de les seves categories:
Màster 30 Masculí. Hugo González Fernández (Gabi Bike Cambrils)
Màster 40 Masculí. Jorge Gómez Pérez (Club Ciclista Campoclaro)
Fèmines. Arantxa Salvadó Verges (MegaBici-Liv)
Junior Masculí. Sergio Gutiérrez Aguilar (osCommerce – Massi)
Màster més de 50 Masculí. José Luis Collar Gallego (Bike Race)
Elèctrica Masculí. Joaquim Parera Camats (CBR Riudecols)
Elite Masculí. Javi Galván González (Maxi Bike)
 L’organitzador de la cursa i director del club i escola BikePark Costa Daurada, Àngel Batlle Caballlero, campió del món de Trial amb bicicleta l’any 2010 i tercer del món aquest 2017, va valorar molt positivament que la primera marxa que s’organitzava d’aquest tipus a Torredembarra fos un èxit en nombre de participants, més de 150 en el total dels dos trams. Va destacar al seu torn, que la pluja de dissabte va generar que els circuits fossin encara més espectaculars. Amb el que respecta als participants, la majoria van valorar molt positivament el tracte dispensat, la bona elecció dels traçats i els obsequis i sortejos que es van realitzar al finalitzar les carreres.
En el marc de la marxa Àngel Batlle, organitzador d’aquest esdeveniment i Marc Martínez, exciclista de carretera i distribuïdor per a Espanya de Pissei van apadrinar la campanya #RespetaDistanciaCiclistas que ha llançat la web de venda online de tot tipus de productes relacionats amb el ciclisme ComprarBici. com, i que neix amb l’objectiu de seguir conscienciant els conductors perquè extremin les precaucions en els avançaments als ciclistes a la carretera.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.