Marcelo Cairo, subcampió d’Europa de Làser Radial Juvenil

Marcelo Cairo, subcampió d'Europa

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Marcelo Cairo, ha tancat el cap de setmana sumant un nou èxit al seu espectacular palmarès.

En aquesta ocasió el regatista del Club s’ha proclamat subcampió juvenil d’Europa en la classe de Laser Radial, competint l’última setmana amb 130 regatistes, en el campionat europeu celebrat a Hongria.
Cairo va anar de menys a més en un campionat amb condicions molt dures i en el qual els regatistes -tots ells menors de 19 anys- només van poder navegar en tres dels sis dies programats de regates, a causa de les condicions meteorològiques.

Tot i que Cairo va tenir una primera part del campionat més complicada, amb el pas dels dies va anar guanyant posicions per finalitzar el campionat amb 32 punts nets, situant-se en segona posició just per darrere de l’italià Gallinaro que es va fer amb la primera posició del Campionat.

Recordem que la passada temporada Cairo ja va aconseguir el títol europeu sub-21, el subcampionat a l’Europeu absolut i els títols de campió d’Espanya i de la Copa Espanya també en Làser Radial. Èxits que li han servit per proclamar-se, juntament amb la també regatista del Club Marta Munté, com a millors regatistes de l’Any segons la Federació Catalana de Vela.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.