El Reus Deportiu entra de ple en la lluita pel títol

El Reus goleja el Caldes (10-3) i retalla distàncies amb el Barça i el Liceo, que han empatat a Riazor (2-2)

Els jugadors de Jordi Garcia han fet els deures en aquesta jornada intersetmanal de l’OK Lliga amb una victòria àmplia sobre el Caldes per 10 a 3 al Palau d’Esports. L’equip que ha inaugurat el marcador, però, ha estat el Caldes, amb un gol de Galbas (0-1) al minut 7. La reacció del Reus Deportiu ha estat ràpida i, al minut 9, Marc Torra empatava pels locals (1-1) i capgirava el marcador am bun gol de Marín, dos minuts més tard (2-1). A partir d’aquí, el Reus ha imposat la seva superioritat fins al final del partit. Marín ha repetit diana al minut 15 (3-1) i Romà Bancells ha fet el quart (4-1). Un minut abans d’arribar al descans, Xavi Rovira ha retallat distàncies pel Caldes (4-2).

A la represa, la dinàmica del partit no ha canviat. L’equip roig-i-negre seguia fent més gran el marcador amb els gols de Raul Marín (5-2) i Romà Bancells (6-2), als minuts 33 i 35 de partit. El Caldes ha aparegut amb un tercer golen la jugada següent (6-3), però un Reus molt efectiu aquesta nit seguia perforant la porteria dels visitants. Al minut 41, han arribat dos gols consecutius d’Àlex Rodríguez (8-3) i (9-3). L’entrenador Jordi Garcia ha mogut banqueta en els darrers minuts i, un dels joves de l’equip, Jan Escala, ha tancat la golejada amb el desè gol al minut 42 (10-3).

La victòria del Reus Deportiu combinada amb el polèmic empat de Liceo i Barça a Riazor (2-2) -l’àrbitre ha anul·lat un gol als gallecs en l’últim segon- enganxa als reusencs a la lluita pel títol. El Barça lidera l’OK Lliga, amb 57 punts, seguit del Liceo amb 55 punts i del Reus Deportiu, amb 54 punts. El proper dissabte 17 de març, a les 18h, el Reus es desplaça al Palau Blaugrana per disputar un clàssic que podria ser clau en el desenllaç de la competició.

Parelles lingüístiques a la grada

Aquesta nit, les parelles lingüístiques que participen en la campanya ‘Voluntariat per la Llengua’ que impulsa el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Reus han gaudit del Reus-Caldes. En acabar el partit, les parelles lingüístiques han conegut els jugadors i jugadores del Reus Deportiu que també participen en la iniciativa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.