El Reus empata amb el Viareggio i manté la primera plaça de grup

El Reus Deportiu i el Viareggio han empatat a 4 en el partit ajornat de la primera jornada de la competició europea que s’ha disputat a Sant Sadurní. Tres gols de Raül Marín han permès l’empat final. Els de Jordi Garcia tanquen l’any com a líders del grup A en la Lliga Europea. El pròxim partit serà a l’OK Lliga, el diumenge 7 de gener, a dos quarts d’una del migdia al Palau d’Esports contra el Software Lleida.
Albert Casanovas ha avançat al conjunt reusenc al minut 6 de partit. Els primers minuts, la igualtat ha dominat a la pista i ambdós equips han ocasionat perill a la porteria rival.  Xavi Costa, al 13, ha culminat una ràpida jugada al contraatac amb l’1 a 1.
Amb l’empat a l’electrònic l’àrbitre ha xiulat penal favorable al Reus per una falta sobre Àlex Rodríguez. Casanovas ho ha provat amb la pena màxima però l’ha aturat el porter. En la següent jugada, Gavioli ha fet l’1 a 2 i a dos minuts pel descans, un penal favorable al Viareggio ha permès a Reinaldo Ventura ampliar les distàncies amb el tercer.
En la segona meitat, la intensitat ha augmentat. Els visitants han comès la desena falta i el golejador reusenc, Raül Marín, no ha fallat i ha anotat la directa. En la següent jugada, al 28, l’àrbitre ha mostrat una blava a Reinaldo Ventura i Marín ha aprofitat la directa per tornar a marcar establint el 3 a 3 al marcador. Instants més tard, Bertolucci i Torra han vist una blava.
Els italians s’han tornat a avançar amb un gol de Gavioli al 29. L’àrbitre ha mostrat una blava a Xavi Costa, al 41, i Marín ho ha tornat a provar des de tir directe però aquesta vegada la bola ha anat al pal. Quan faltaven dos minuts pel xiulet final, Marín ha tornat a aparèixer per fer el 4 i definitiu. Amb l’empat a 4 s’ha arribat al final del partit.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.