El Reus mana a Tarragona

Els roig-i negres, amb una gran superioritat futbolística i molta concentració durant els 90 minuts, guanyen per 1 a 2 el derbi gràcies a un gran gol de Vítor a les acaballes del partit

El CF Reus volia capgirar la mala dinàmica que portava arrossegant en els darrers partits i el conjunt que avui ha dirigit Xavi Bartolo, ha sortit intens i ambiciós a la gespa del Nou Estadi de Tarragona. Els roig-i-negres atacaven amb presència de molts futbolistes i les arribades dels homes de segona línia generaven ocasions de perill a l’àrea de Dimitrievsk. Poca possessió del Nàstic durant el primer quart d’hora del matx i molt bona sortida i tempo de la pilota del Reus. Els granes no estaven gens còmodes amb l’esfèrica i han preferit esperar al darrere i sortir en algunes ocasions al contracop.

Tempteig i nervis a Tarragona

Tot i els bons minuts vint minuts d’inici del partit dels de la capital del Baix Camp, els granes han estat els primers a tenir la primera clara ocasió. Al minut 21, Maikel Mesa s’ha plantat gairebé sol a l’àrea, però el seu xut ha marxat desviat a la dreta de la porteria d’Edgar Badia. Es notaven els nervis al coliseu romà de Tarragona.

Era una evidència que els de Rodri tenien el perill aprofitant les pèrdues de pilota dels roig-i-negres en zona perillosa. Dit i fet. A la primera mitja hora de l’encontre ha arribat una jugada ofensiva dels granes que ha acabat amb una falta perillosa a la frontal. Juan Muñiz l’ha executat però el llançament ha sortit desviat per ben poc. Moments del matx on els de Tarragona havien fet un pas endavant. Canvi de papers, el Reus reculava i era el Nàstic el que tenia cert control de l’esfèric i estava més còmode sobre la gespa. Un Reus una mica més dissolt s’ha fet gran amb el primer gol del partit. Juan Domínguez ha caçat una pilota mal refusada per part del Nàstic i al minut 38 el Reus es posava per davant.

Durant el segon temps els roig-i-negres no havien baixat el pistó. Juan Domínguez i Vítor Silva regnaven al mig del camp del Nou Estadi, mentre Máyor i Carbia feien de les seves amb pressió alta i insistència. El davanter centre reusenc ha estat el més murri de tots i, al minut 49, s’ha anticipat a un refús per habilitar a Carbia, que ha xutat lleugerament alt.

Vítor i el Reus es fan grans a Tarragona

El partit ha entrat en la tònica on s’han vist moltes interrupcions. Tot i això, els roig-i-negres continuaven amb la superioritat futbolística contrarestada amb algunes arribades del Nàstic. Quan l’equip reusenc estava controlant el partit i tenia molta jerarquia, el Nàstic ha posat l’empat. Al minut 72, Álvaro Vázquez ha rematat una centrada des de la banda esquerra que posa l’1 a 1 al Nou Estadi.

El Reus no volia deixar perdre el bon matx que estava fent i ha posat empenta, esforç i sacrifici per intentar torna a posar-se per davant. Quan gairebé semblava que l’empat tancaria el derbi, ha aparegut el talent i la màgia de Vítor Silva per posar l’1 a 2. El portuguès, que té un guant de seda a la seva bota dreta, ha col·locat una excel·lent pilota a l’escaire. Al minut 84, Dimitrievski no ha pogut fer res per aturar el xut precís de Vítor i l’eufòria s’ha desbordat entre tota l’afició desplaçada al Nou Estadi. Amb aquesta merescuda i treballada victòria del Reus a Tarragona, els reusencs s’emporten unes bones sensacions, deixen enrere els mals resultats i sumen tres punts de vital importància en un derbi que només ha tingut un color, el roig-i-negre.

Fitxa tècnica

Nàstic de Tarragona: Dimitrievski; Kakabadze, Suzuki, Xavi Molina, J. Jiménez; Matilla, Gaztañaga, Juan Muñiz (Dumitru 63′), Mesa, Maikel, Tete (Álvaro Vázquez 55′) i Manu Barreiro.

CFReus: Edgar Badia; Campins, Olmo, Atienza, Álex Menéndez; Juan Domínguez, Vítor Silva (Íñiguez 87′), Carbonell (Tito 81′); Yoda (David Haro 66′), F. Carbia i Máyor.

Targetes grogues: Pels locals Xavi Molina (61′), Javi Giménez (68′) i els visitants Atienza (28′), Carbonell (57′), Haro (68′) i Máyor (84′).

Gols: 0-1 Juan Domínguez (38′); 1-1 Álvaro Vázquez (72′); 1-2 Vítor Silva (84′).

Àrbitre: Oliver de la Fuente Ramos, del col·legi de Castella i Lleó.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 23, disputat al Nou Estadi de Tarragona amb la presència de 11.266 espectadors.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.