Presentació del projecte ‘Alt Camp, història i patrimoni’

s’ha presentat als mitjans de comunicació el material editat del projecte Alt Camp, història i patrimoni: les arrels d’una terra.
El material consta d’un tríptic de cadascun dels vuit municipis implicats en el projecte, d’una guia dels principals atractius turístics dels vuit municipis i els seus voltants, que inclouen tots els municipis de la comarca, i d’un plànol de l’Alt Camp, senyalitzant els principals atractius de la comarca, amb especial èmfasi en els vuit municipis que han format part del projecte.
Els vuit municipis són Figuerola del Camp, el Pla de Santa Maria, Rodonyà, Vilarodona, Puigpelat, Vallmoll, Picamoixons i Alcover.
VALLS, 21 de juny de 2022. Aquest matí s’ha presentat als mitjans de comunicació el material editat amb les noves atraccions turístiques amb què compta la comarca de l’Alt Camp gràcies al programa Alt Camp: Història i Patrimoni, les arrels d’una terra, per part del president del Consell Comarcal de l’Alt Camp i alcalde del Pla de Santa Maria, Mateu Montserrat, el conseller de turisme del Consell Comarcal i alcalde de Rodonyà, Enric Ferré, l’alcalde d’Alcover, Robert Figueras, l’alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó, i Josep M. Rovira, director de TGD, l’empresa responsable de la comunicació del projecte.
El material editat són vuit tríptics, un de cada municipi participant en el projecte, una guia i un mapa. Tot el material s’ha editat en quatre idiomes, català, castellà, anglès i francès.
S’han editat 5.000 tríptics de cada municipi en paper reciclat amb un mínim de 90% de fibres reciclades, 15.000 guies de 20 pàgines, en paper amb un mínim de 50% de fibres provinents d’explotacions forestals sostenibles, blanquejat sense fer servir clor elemental (ECF) i 20.000 mapes, en paper reciclat amb un mínim de 90% de fibres reciclades, en blocs emprant cola amb base aquosa.

Tot el material presentat es pot trobar a https://altcamp.net/documentacio/

El projecte Alt Camp: història i patrimoni, les arrels d’una terra, inclou un conjunt d’actuacions impulsades per vuit municipis sota el paraigua del Consell Comarcal de l’Alt Camp amb cofinançament dels fons estructurals de la Unió Europea (FEDER) eix 6, tram local i el Pla
Territorial de Foment del Turisme de la Direcció General de Turisme.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.