• Auditori Josep Carreras • Temporada de concerts – Primavera 2016

Durant els mesos d’abril, maig, juny i juliol podeu gaudir de l’excel·lent programació de la tempora- da de concerts de primavera de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Aquest mes d’abril

La primera proposta d’aquest mes és el concert ‘Del classicisme vienès a la joventut de Mendelssohn’ que ens ofereix el Quartet Cosmos el divendres, dia 1. El dia 15 és el torn de Carles Trepat amb el recital ‘Llobet-Granados, 100 anys de viatge’. El diumenge 17 Bufa & Sons ens proposa un concert-taller-didàctic en clau d’humor, aquest espectacle està fora d’abonament i és necessària invitació. El recital ‘Shakespeare al cor’ amb el Cor Sant Esteve, que commemora el 400 aniversari de la mort del cèlebre autor britànic, és la darrera proposta d’aquest mes, el dia 22.

Maig

El mes de maig ens porta dos concerts ben diferents. El dia 6 el Quartet Alart celebra el 10è aniversari de la seva fundació amb un programa format per obres de Mendelssohn, Webern, Stravinsky i Jordi Cervelló. El dia 20 serà el torn de l’Orquestra Händel en un concert en que per primer cop col·laboren tres departaments del Conservatori de Vila-seca; corda, vent i piano.

Juny

Durant el mes de juny podrem gaudir de tres recitals més. El dia 3 se celebra un concert en que s’uneixen el Cor Simfònic Femení de Catalunya i l’Orquestra de l’Auditori Josep Carreras per oferir-nos un programa amb obres de Vaughan Williams, Britten, Brahms i Schubert. El pianista Joan Claver, acompanyat per Pedro Campos al contrabaix i José Benítez a la bateria,ens presentarà el seu àlbum de debut ‘Triangle’ el dia 10. I la tercera proposta d’aquest mes serà un homenatge a Schumann amb la participació dels artistes Josep Fuster, clarinet, Ashan Pillai, viola, i Enrique Bagaria, piano, que se celebra el dia 17.

I al juliol

La temporada de concerts primavera 2016 finalitza el mes de juliol amb les seves dues darreres propostes. El dia 23 la formació Afárá Ancestors Group ens proposa un viatge musical des de Mali fins a Cuba, i el dia 31 el concert del Cor Jove Nacional de Catalunya, amb direcció de Xavier Pastrana, posarà fi a aquesta interessant programació.

L’horari dels concerts és els divendres i dissabtes
a les 21.30 h i els diumenges a les 11.30 h i a les 19.30 h

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.