• Premis als treballs dels alumnes de Batxillerat i Formació Professional • per Fundació privada Reddis

Premis de Recerca de Batxillerat

Amb l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació, des del curs 2010-2011 la Fundació convoca els Premis de Treball de Recerca de Batxillerat adreçat als alumnes de tots els centres d’educació secundària de la comarca del Baix Camp. Cada centre pot presentar fins a tres treballs, que escull el mateix centre segons el seu propi criteri. Els premis estan dividits en dues modalitats: científic-tecnològic i humanitats, ciències socials i arts.

A més dels treballs, que s’han de presentar amb el mateix format i contingut en què van ser presentats al centre educatiu tal i com assenyala les bases dels premis que podeu consultar al web de la Fundació, els finalistes han de defensar-lo en una exposició oral de 20 minuts davant del jurat. Aquest certamen està dotat amb dos primers premis de 1.500 euros, dos segons premis de 1.000 euros i dos tercers premis de 600 euros per cada modalitat.

Al llarg de les cinc edicions d’aquests premis, la Fundació ha destinat al voltant de 30.000 euros premiant uns 40 alumnes de diversos centres de la comarca: Institut Gabriel Ferrater, Institut Salvador Vilaseca, Col·legi La Salle, Institut Baix Camp, Col·legi Sant Josep i Institut Domènech i Muntaner de Reus, Institut Joan Puig i Ferrater de La Selva del Camp, Institut de Cambrils i Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils i l’Institut Joan Guijoan de Riudoms.

Premis als Treballs de Projecte
de Formació Professional

Aquest curs la Fundació Privada Reddis ha convocat també la primera edició dels Premis als Treballs de Projecte de Formació Professional.
Les bases i funcionament del certamen, així com la dotació econòmica dels premis, és la mateixa que els Premis de Recerca de Batxillerat.
En aquest cas hi poden participar tots els alumnes dels centres d’educació secundària de la comarca del Baix Camp i es poden presentar un màxim de tres treballs per centre per Família Professional: corresponent al Mòdul de Projecte (LOE), Treball de Síntesi (LOGSE) o Projecte Final (Escola d’Art) dels Cicles Formatius de Grau Superior.

En l’edició d’enguany s’han presentat 7 treballs de formació professional i 20 de batxillerat.
Els dies 18 i 19 de gener es van exposar a la Fun- dació els 9 millors treballs presentats, amb l’assistència de familiars i professors dels alumnes seleccionats. Alumnes dels instituts Baix Camp, Gabriel Ferrater, Salvador Vilaseca i La Salle de Reus i l’institut Puig Ferrater de La Selva del Camp van exposar els treballs de batxillerat, mentre que alumnes de l’Escola d’Art i l’institut Gaudí de Reus i de l’institut de l’Hospitalet de l’Infant els de formació professional. El dia 2 d’aquest mes de febrer es realitza l’acte de lliurament de premis a la Fundació Privada Reddis.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.