• Ruta artística de la ciutat • “Premi d’Art Contemporani”

L’exposició acull les 14 obres finalistes presentades a la primera edició del Premi d’Art Contemporani, organitzat per la Fundació Privada Reddis amb l’objectiu d’impulsar la creació artística, difondre-la entre el públic i crear una col·lecció que sigui referent de qualitat i compromís amb l’art contemporani.
En aquesta primera edició del certamen s’han presentat a concurs 87 artistes residents a Catalunya dels que se n’han seleccionat 14 que són els que recull aquesta mostra i que també formaran part del catàleg del Premi. Els artistes són Ignasi Prat, Luis Guerra, Azahara Cerezo, Inés Schaikowski, Salvador Juanpere, Alberto Gil, Àlvar Calvet, Francesc Roig, Llorenç Ugàs, Milena Rossignoli, Núria Rion, María García Ruiz, Roger Caparó i Valentina Albarado.
El dia 5, durant l’acte d’inauguració de l’exposició, el jurat, format pel galerista Àlex Nogueras, l’artista Albert Gusi, el director del centre d’art Lo Pati, Vicent Fibla, i la crítica d’art Assumpta Rosés, anunciarà els guanyadors d’aquest Premi d’Art dotats amb 8.000 euros: 5.000 euros el primer i 3.000 euros el segon.

Museu de Reus
Del 5 de febrer al 2 de març
De dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.