• Sabor Salou • Del 15 al 17 d’abril al Passeig Jaume I de Salou

El cap de setmana del 15 al 17 d’abril tindrà lloc la sisena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a la restauració i als productes DOP a més dels productes Gourmet provinents d’arreu del territori català. Tanmateix hi ha programades una sèrie d’activitats i tallers durant els tres dies per a gaudir amb tota la família. El seu origen es remunta a l’any 2011, quan l’Ajuntament de Salou, recolzat per un grup d’empresaris locals, va impulsar la realització d’aquest projecte amb l’objectiu d’augmentar la qualitat i la diversitat de l’oferta turística de Salou i posicionar el municipi com un referent del turisme gastronòmic.
La primera edició de Sabor Salou va generar més de 15.000 degustacions i va rebre més de 17.000 visitants. L’última edició (2015) va oferir més 25.000 degustacions a més de 30.000 visitants, amb un total de 35 expositors. Amb la voluntat de continuar amb aquest èxit de creixement exponencial, el municipi de Salou esta preparant les millors opcions per a aquest any en que es preveu
superar les edicions passades tant en qualitat com en nombre de degustacions i de visitants. Des de la regidoria de Participació Ciutadana, organitzadora de l’esdeveniment, s’aposta per consolidar la cultura de la cuina casolana a partir de productes del territori per potenciar el consum d’aquests i donar així, una empenta al petit comerç local.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.