3a Fira Multisectorial de l’Hospitalet de l’Infant

Aquest cap de setmana del 29 i 30 d’abril se celebrarà a l’Hospitalet de l’Infant la 3a Fira Multisectorial. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE), que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, de l’empresa municipal de promoció econòmica IDETSA, de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH), de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV) i de la Diputació de Tarragona.

El recinte firal estarà ubicat al carrer Ramon Berenguer IV, davant del Centre Cultural Infant Pere. En aquest lloc estratègic, situat a l’entrada de l’Hospitalet de l’Infant, hi haurà més d’una quinzena d’expositors d’empreses del municipi, majoritàriament del sector serveis i indústria, segons ha explicat el president de l’ADE, Aurelio Llopis. També hi seran presents l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) i l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV), que compartiran un estand.

L’horari d’obertura serà dissabte, de 12 a 20 h; i diumenge, d’11 a 19 h.

A més d’aquests estands, qui visiti la Fira hi trobarà música en viu: el dissabte, a les 12 h, hi actuarà el grup local Windy Coast Band; i de 14 a 20 h hi haurà diversos djs locals; i el diumenge, d’11:30 a 19 h, els djs locals Marcos Espinola, Francesc Blanch, Toni Martínez i José Luis Llovera seran els encarregats d’amenitzar la jornada; i el Son Clandestino, a partir de les 19 h.

També hi haurà zona de bar i una food truck; i diverses activitats adaptades a totes les edats: un mini campus esportiu, a càrrec de Pàdel Nou; i una tirolina i rope climb, a càrrec de Dover.

Un altre atractiu de la Fira serà que, en finalitzar cadascuna de les dues jornades, se sortejarà, entre totes els visitants dels diferents estands, una nit d’hotel en La Figuerola Hotel & Restaurant 4*.

Així mateix, com que la Fira Multisectorial coincideix amb la celebració de la 7a Ruta de Tapes de l’Hospitalet de l’Infant, qui ho desitgi podrà assaborir, fora del recinte firal, les elaboracions que ofereixen 18 bars i restaurants (més informació a www.vandellos-hospitalet.cat)

«La nostra voluntat és donar visibilitat a les empreses participants, moltes de les quals estan ubicades al polígon local Les Tàpies, perquè tant els veïns com els visitants coneguin l’oferta de serveis i productes que brinden i que tenen al seu abast; i posicionar-les al territori», ha recordat Llopis.

En aquest sentit, la regidora responsable de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Maria José Gómez, ha afirmat que aquest projecte públic-privat «representa un punt de trobada entre professionals i clients, on es poden establir sinergies i multiplicar les possibilitats de fer negocis».

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.