Adequacions a les instal·lacions municipals de La Pastoreta per a les competicions de rugbi

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs d’adequació de les instal·lacions esportives municipals de la Pastoreta per adaptar-les als requeriments que preveu la Federació Catalana de Rugbi per a les competicions d’aquest esport, d’acord amb el compromís adquirit per l’Ajuntament de Reus amb la Federació i el Club de Rugbi de la ciutat abans de l’inici de temporada.

Els treballs encarregats i supervisats per l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA consisteixen en el muntatge de protectors de les tanques perimetrals del camp i en la instal·lació d’ancoratges per a disposar de porteries abatibles desmuntables de rugbi a la línia de marca coincident sobre la línia de l’àrea petita de futbol.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, ha comprovat aquest dimecres l’inici dels treballs sobre el terreny i ha remarcat el compromís de la regidoria amb totes les modalitats esportives de la ciutat. Al mateix temps, ha recordat que aquestes millores permetran portar a terme la competició amb plenes garanties durant un període transitori en el qual es podrà dissenyar i concretar una nova instal·lació destinada prioritàriament a les modalitats de rugbi i futbol americà.

La demanada de més espais esportius és una realitat que caldrà afrontar amb la redacció de la Memòria Instal·lacions Esportives del Municipi (MIEM). El regidor d’Esports ha afegit que el compromís de la nova instal·lació destinada al rugbi i al futbol americà permetrà donar resposta al futur creixement d’aquestes modalitats i permetre el creixement als actuals espais ocupats pel rugbi i el futbol americà per donar resposta al previsible creixement del futbol femení.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.