Col·laboració de Borges amb la festa major de Reus

Borges Col.labora a la Festa major Reus

L’Ajuntament de Reus i Borges International Group SLU han signat aquest dilluns el conveni de col·laboració d’aquesta companya amb la festa major de Reus, i en concret amb les festes de Sant Pere 2017 i de Misericòrdia 2017. L’acord l’han signat la regidora de Cultura Montserrat Caelles i el conseller delegat de Borges International Group SLU David Prats. L’alcalde Carles Pellicer ha presidit l’acte de signatura.

El nou conveni preveu que la companyia Borges doni suport a les activitats organitzades des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, i especialment als actes de la Festa Major de Sant Pere i de Misericòrdia 2017, amb una aportació de 10.000 euros.

A més, Borges col·labora amb el berenar popular de la cercavila del Seguici Petit que es porta a terme aquest dimarts 27 de juny a la plaça del Mercadal, en el marc de les festes de Sant Pere, i també ho farà amb el berenar de la cercavila del Seguici del 23 de setembre. El passat dia 22 de juny, Borges ja va estar presenta a l’assaig del seguici que va tenir lloc a La Palma.

Durant la presentació del conveni l’alcalde Carles Pellicer ha agraït el suport de Borges a les festes de la ciutat de Reus i ha recordat el fort arrelament que tenen les festes de Sant Pere i de Misericòrdia entre la ciutadania, així com la gran projecció que tenen fora del municipi.

Col·laboració de Borges amb la festa major de Reus
Puntua aquest article!