Col·laboració de Borges amb la festa major de Reus

Borges Col.labora a la Festa major Reus

L’Ajuntament de Reus i Borges International Group SLU han signat aquest dilluns el conveni de col·laboració d’aquesta companya amb la festa major de Reus, i en concret amb les festes de Sant Pere 2017 i de Misericòrdia 2017. L’acord l’han signat la regidora de Cultura Montserrat Caelles i el conseller delegat de Borges International Group SLU David Prats. L’alcalde Carles Pellicer ha presidit l’acte de signatura.

El nou conveni preveu que la companyia Borges doni suport a les activitats organitzades des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, i especialment als actes de la Festa Major de Sant Pere i de Misericòrdia 2017, amb una aportació de 10.000 euros.

A més, Borges col·labora amb el berenar popular de la cercavila del Seguici Petit que es porta a terme aquest dimarts 27 de juny a la plaça del Mercadal, en el marc de les festes de Sant Pere, i també ho farà amb el berenar de la cercavila del Seguici del 23 de setembre. El passat dia 22 de juny, Borges ja va estar presenta a l’assaig del seguici que va tenir lloc a La Palma.

Durant la presentació del conveni l’alcalde Carles Pellicer ha agraït el suport de Borges a les festes de la ciutat de Reus i ha recordat el fort arrelament que tenen les festes de Sant Pere i de Misericòrdia entre la ciutadania, així com la gran projecció que tenen fora del municipi.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.