El Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada arriba a les 500 inscripcions

El 27 de juny s’ha donat el tret de sortida a una nova edició del Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada i les xifres són de rècord pel que fa al nombre d’inscripcions, que ja han arribat a les 500. 

“Ens esperàvem una bona resposta, però hem superat amb escreix les expectatives més optimistes només començar”, explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del DiR Golf Costa Daurada. De fet, totes les setmanes de juliol estan ja plenes i “només queden places en alguna setmana del mes d’agost”, afegeix Pueyo. 

La qualitat de l’oferta, així com la varietat d’esports que s’ofereixen: golf, pàdel, tennis, fitness, piscina… unit a una acurada organització i al magnífic entorn natural en el que es desenvolupa el Stage expliquen aquest èxit.  

“Cal tenir en compte que ens hem esforçat més que mai per oferir a pares i mares un detallat timing on hi trobaran pautades les diferents activitats esportives i de lleure que desenvoluparan els seus fills i filles. I totes s’han planificat sota estrictes paràmetres de seguretat, benestar i també saludables, pel que fa als qui es quedin a dinar”, comenta Xavi Pueyo. 

Pel davant queden doncs dos mesos intensos en els que tot està preparat i dissenyat per tal de que els participants al Stage gaudeixin d’un estiu únic a l’aire lliure, fent amics, envoltats de natura, descobrint noves habilitats esportives i vibrant amb les moltes sorpreses  que els hi hem preparat al Golf Costa Daurada. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.