Nou espai de creació i formació a Reus · Buenafuente’s Actors

Maite Buenafuente, actriu, directora de càsting, professora d’interpretació i càmera i autora del llibre de coach per actors “Ya te llamaremos”, inaugura el seu espai de creació i formació en arts escèniques i audiovisuals a Reus: Buenafuente’s Actors.

Buenafuente’s Actors, farà èmfasi en la formació davant de la càmera i en especial per a la comèdia. El seu principal objectiu serà la formació i l’acompanyament de professionals, però també vol ésser un espai lúdic per aquells volen desinhibir-se, fer teràpia emocional, conèixer-se millor, superar pors en les relacions interperson- als i aprendre a col·laborar amb altres i parlar en públic; tot amb bon humor i d’una forma distesa apropant-se a la interpretació sense ànims de viure d’ella.

Maite Buenafuente comptarà amb professionals experimentats, oferint una cartera formativa de cursos trimestrals i intensius pel pròxim semestre i estructurats per franges d’edat (nens, joves, adults i sèniors) i un pla general de formació del
actor pel proper curs lectiu. Al final de cada cicle, els alumnes tindran l’oportunitat de compartir els seus avanços mitjançant una actuació pública.
Es vol fer un èmfasi especial en que ni a la professió, ni a Buenafuente’s Actors, hi ha límits d’edat. Els directors cerquen des de nens fins a gent gran per fer les produccions televisives, cinematogràfiques i teatrals.
La matrícula és oberta i les classes s’inicien l’onze de gener de 2016.

CATÀLEG DE CURSOS 2016:
– Interpretació davant la càmera
– Producció, creació i mostra d’un curt – Taller de cinema per nens i joves
– Introducció a la interpretació
– Creació d’un muntatge de microteatre – Jocs d’interpretació per a nens i nenes – Acting per a publicitat
– Càsting i coach per actors-actrius
– Preparació al càsting de TV3
– Maquillatge per actors-actrius
– Caracterització

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.