Repsol renova la seva col·laboració amb la festa major de Reus

L’Ajuntament de Reus i Repsol han renovat el conveni de col·laboració d’aquesta companyia amb la festa major de Reus, i especialment amb les festes de Sant Pere 2016. L’acord l’han signat aquest dimecres a Reus l’alcalde, Carles Pellicer, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font.

El nou conveni preveu que la companyia Repsol doni suport a les programacions municipals d’espectacles i activitats organitzades des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, i especialment als actes de la Festa Major de Sant Pere 2016, amb una aportació de 30.000 euros.

Durant la presentació del conveni l’alcalde, Carles Pellicer, ha agraït el suport de Repsol als actes culturals de la ciutat de Reus i ha recordat que el fort arrelament i la gran projecció de la festa de Sant Pere li van valdre fa uns anys el reconeixement com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional. “Es tracta d’una celebració de gran dimensió festiva tant a dins com a fora de la ciutat”, ha afegit l’alcalde, “amb activitats en àmbits tan diversos com el tradicional i popular, el de les arts escèniques i el religiós, amb una especial estima per part de la ciutadania reusenca especialment en els actes culminants de la programació”.

Per la seva part, el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, ha explicat que “Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn, i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Aquesta col·laboració entronca amb les actuacions de Repsol en l’àmbit de la cultura tradicional i popular, que és una de les grans línies de partocini del Complex Industrial”.

A l’acte de presentació de l’acord entre Repsol i l’Ajuntament hi ha estat present un dels elements festius més representatius de la festa reusenca, l’Àliga de Reus. Recentment la companyia ha col·laborat de manera significativa en la creació de l’Àliga Petita, que es presentarà durant la festa major d’enguany.

Les festes de Sant Pere es viuran a Reus des de mitjans del mes de juny, amb el nucli central de les celebracions entre el dia de Sant Joan (24 de juny) i el mateix dia de Sant Pere (29 de juny).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.