Salou està instal·lant una àrea lúdica per a gossos a la zona verda de l’Avinguda del Dr. Eduard Punset

Salou està instal·lant una àrea lúdica per a gossos a la zona verda de l’Avinguda del Dr. Eduard Punset

Els treballs compten amb un pressupost final de 18.150,00 € i un termini d’execució de 8 setmanes

L’Ajuntament de Salou està instal·lant una àrea lúdica per a gossos a la zona verda de l’Avinguda del Dr. Eduard Punset del municipi. Actualment, aquesta zona és part perifèrica de les zones enjardinades existents al sector 5, la zona d’Emprius, de transició amb la zona ocupada pel ferrocarril. Per tant, es tracta d’una zona molt propera als parcs i zones enjardinades circumdants de l’avinguda, i compta amb una superfície total de 1.012 metres quadrats.

Els Serveis Tècnics Municipals tenen previst una sèrie d’actuacions per dur a terme aquesta àrea lúdica, com és l’acondicionament del terreny; l’abastiment d’aigua per a una font destinada exclusivament als gossos i clarament diferenciada de les fonts habituals; la instal·lació de mobiliari urbà, ubicant 4 bancs per seure les persones i una paperera a la sortida del recinte; i el tancat del recinte que permetrà que els gossos puguin córrer lliurement dins l’àrea. A més, l’Ajuntament de Salou té previst, juntament amb la Brigada Municipal, muntar una sèrie de jocs destinats a gossos, com rampes i eslàloms.

També s’incorporarà una senyalització amb prohibicions i indicacions de seguretat i del recorregut proposat. Cal destacar, per exemple, la prohibició de l’accés a nens petits, gossos malalts o agressius i gosses “en celo”, i la prohibició del maltractament animal; així com l’accés exclusiu a gossos controlats pels seus propietaris, identificats i vacunats.

L’empresa adjudicatària ha estat EDIF. I REP. TARRACO, amb un pressupost final de 18.150,00 € (IVA inclòs). Els treballs tenen un termini d’execució de 8 setmanes, i es preveu que s’acabin a finals de febrer.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.