SPORT NO LIMIT TRAVEL S’INSTAL·LA AL CENTRE D’EMPRESES DE REDESSA 1

Redessa

L’agència de viatges per a esdeveniments esportius i de cicloturisme ocupa un local de  més de 300 m2.

Les instal·lacions de REDESSA 1, al Camí de Valls compten des d’aquest mes de desembre amb una nova empresa, Sport No Limit Travel, una agència de viatges i esdeveniments esportius especialitzada en ciclisme, running i triatlons que ocupa un local de més de 300 m2. L’empresa ofereix des de suport logístic per a organitzadors de curses i esdeveniments esportius, contractació d’hotels, estades d’entrenament i paquets de vacances esportives, entre d’altres.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha destacat “la possibilitat d’establir col·laboracions entre Sport No Limit Travel i la ciutat, per tal de potenciar el turisme esportiu o bé complementar l’oferta lúdica del turisme de negocis i la idoneïtat de les instal·lacions de REDESSA per adaptar-se a les necessitats de tot tipus d’empreses”. Pallarès ha visitat aquest matí les instal·lacions acompanyada de la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i del regidor d’Esports, Josep Cuerba.

Sport No Limit Travel té actualment 10 treballadors i arrel de la seva fusió amb Running Solutions ha creat la nova marca SPORT NO LIMIT GROUP i treballa amb la previsió d’organitzar al voltant de 15 esdeveniments esportius a la província de Tarragona de cara a l’any vinent, entre els quals destaca la Challenge Salou, la Marató de Tarragona, la Mitja Marató de Cambrils i el circuit de Triatló Just Tri, que inclou diverses localitats.

Entre els professionals que en formen part hi ha triatletes, periodistes esportius i professionals del món dels esports i del turisme.

Aquest 2019 ha destacat per la seva participació en curses com la Volcatt BTT d’Igualada, la SEA Otter Europe de Girona, la Volta als Ports de la Massana a Andorra i La Purito de Sant Julià de Lòria, també a Andorra.

Trobareu més informació de l’empresa a la seva web: www.sportnolimitravel.com.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.