• Del 3 al 5 de juny arriba la vuitena edició de la REUS VIU EL VI •

Des de la Cambra de Comerç de Reus, amb el suport entusiasta de l’Ajuntament de la ciutat, estem ultimant una nova edició de la REUS VIU EL VI que es realitzarà durant el primer cap de setmana del mes de juny. Un certamen que ha aconseguit posicionar-se com un dels primers del país atenent el nombre de cellers participants i molt especialment la gran capacitat d’atracció de visitants que ha demostrat durant les últimes set edicions. En aquest sentit les xifres parlen per sí soles: l’any passat es van despatxar 11.000 packs de tast, que a la pràctica són més de 50.000 tastos de vi.
Però lluny de l’autocomplaença, des de l’organització estem treballant de valent per mantenir l’atractiu del certamen que aquests anys -i ja en van tres- tornarà a tenir caràcter internacional amb la presència d’un celler estranger convidat. D’aquesta manera es vol mantenir el posicionament d’una fira que ha fet de la internacionalització una de les seves raons de ser. D’entrada, perquè aquest és un dels objectius fundacionals de la nostra corporació i el món del vi sempre ha estat una referència en aquest àmbit. I també perquè és bo poder conèixer d’altres realitats que ens poden ajudar, encara més, a posar en valor la feina dels nostres cellers.
Com és habitual el programa de la Reus Viu el Vi es completarà amb una sèrie d’actes paral·lels que serviran per mantenir l’atractiu del certamen i obrir-se a noves realitats. En aquest sentit n’estem preparant alguna de grossa que tindrà a veure amb una de les novetats d’aquesta edició, l’obertura excepcio- nal del certamen dissabte al matí amb l’objec- tiu d’afavorir el seu vessant més comercial. De ben segur aconseguirem reforçar, encara més, l’objectiu que va determinar la creació de la fira com és la popularització dels bons vins de casa nostra. Un objectiu que explica totes i cadascuna de les nostres accions en benefici d’un sector estratègic a casa nostra com és el del vi.

Isaac Sanromà i Ortega
President de la Cambra de Comerç

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.