• Forn de pa Llauradó • ‘La gent de Reus és molt fidel a les diades’

El forn de pa i pastisseria Llauradó és un negoci molt tradicional, sempre ha mantingut la mateixa línia i ha estat fidel a la seva filosofia així com també als seus proveïdors. Aquesta fidelitat és la que també tenen els seus clients amb ell, fins i tot ja s’ha produït una relleu generacional entre els seus clients.
Una clientela que valora la manera en que s’elabora el pa al forn Llauradó; ‘la base del pa és molt important’ tal i com afirma en Ricard i a més es realitza en un forn a terra i de llenya i aquest procés dóna un gust particular al pa.

de-tota-la-vida-forn llaurado
A més com afirma en Ricard ‘la gent de Reus és molt fidel a les diades, són sagrades’ i aquesta tradició es manté any rere any, tot i la crisi, i ha provocat que hagi augmentat la gran família de clients gràcies a les recomanacions entre ells mitjançant el boca/orella, malgrat haver de fer front a la proliferació de la venda de pa en les grans superfícies.
A més del pa, el forn Llauradó també us ofereix el servei de cafeteria i de pastisseria: pastes de full, menjar blanc típic de Reus (quan n’és la temporada) i la seva especialitat: les coques en recapte, totes les seves propostes són de factura absolutament artesana. Us convida a venir a visitar-los i descobrir-los.

4.5/5 - (2 votes)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.