Tot el que busques per aquest Nadal

Tot el que busques per aquest Nadal

Gelats i torrons Xixona

Xixona és una empresa 100% familiar, ja a la cinquena generació, a Reus des de 1885 i establerta amb local comercial des de 1974 al raval Santa Anna, 6 (977 34 30 13), i des de 1983 també al carrer Llovera, 26 (977 31 65 56).

L’element més característic d’aquestes dates tan assenayalades són els torrons, i a Xixona els podeu trobar de tot tipus: des dels clàssics Xixona, Alacant, gema cremada… fins a les últimes tendències com el de xocolata blanca amb ametlla, torrons de pastisseria, trufats, gran varietat de xocolates (ametlla, avellana, llet/negra) o la novetat d’enguany: Rocs de Reus. Després de l’èxit de l’orxata de l’excel·lent avellana torrada amb llenya de les passades festes de Misericòrdia aquest Nadal podeu donar a les vostres celebracions un toc diferent i especial. Els podeu comprar en tot tipus de porcions, així com també en lots (amb caixa de cartró o de fusta), adaptats a les necessitats particulars de cada client, i teniu la garantia que tots estan elaborats amb productes de proximitat i que són sensibles amb les diferents intoleràncies, de manera que tothom pot trobar-hi el més adient.

Tot el que busques per aquest Nadal

També tenen una gamma de torró ecològic. A partir d’any nou també hi podeu adquirir el tradicional tortell de reis per encàrrec. El seu servei és constant en aquestes festes: està obert tots els dies de 9 a 22 h, a més també els festius: el dia 25 (de 10 a 14.30 h), el 26 (de 10.30 a 14.30 h) i el 6 de gener (de 9 a 15 h). L’únic dia que romandrà tancat és l’1 de gener. www.antonioplaferrandiz.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.