• Hobby racing • “Tothom ha de tenir algun hooby”

Com afirma en Joan Ramon, ‘tothom ha de tenir un hobby, tots hem de tenir quelcom que ens ompli: que ocupi el nostre temps, i que ens permeti relaxar-nos i allunyar-nos de les preo- cupacions quotidianes, té un efecte terapèutic’. En el seu cas, és el ràdio control però a Hobby racing tanbé hi podem trobar articles de modelisme i maquetisme, així com peces de col·leccionisme.
Els seus clients són molt heterogenis: des de persones grans, principalment dedicades al
maquetisme, fins un ampli ventall, d’uns 20 a 50 anys, aficionats al ràdio control. A més cada cop hi ha més joves que hi mostren interés.
A diferència de les grans cadenes o de la xarxa, a la botiga prima el tracte professional, perfec- tament al dia de les diferents novetats i tendències, i, especialment, personalitzat: tant en assessorament com en consell o reparació, fet que ha fidelitzat els seus clients.
Aquest món té fama de car però com indica en Joan Ramon ‘pot ser tan car com vulguis’, sempre s’ha de tenir molt clar quines són les necessitats i quin és el preu que més s’hi ajusta. Hobby racing us ofereix tot un món per descobrir.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.