• La Fira Centre Comercial • “Mil i una experiències”

La Fira Centre Comercial és moda…. I molt més! Alimentació, òptica, joguines, oci… No et perdis res!
A La Fira Centre Comercial trobaràs un espai únic en el que compartir experiències inoblidables i trobaràs tot el que necessitis en un horari amplíssim.
Les famílies trobaran diversitat d’ofertes, tant en joguines com en moda i calçat per a nens. Els berenars en família són, a més, especialment divertits amb menús específics pels més petits de la casa.
Un lloc perfecte també per a les tardes de shopping entre amigues, ja que el centre comercial serà un fantàstic punt de trobada on disposar de la millor moda i una gran varietat de complements de temporada, perruqueries i racons especials on gaudir d’un berenar dolç o salat.
Aquells interessats a renovar la seva llar podran triar entre diverses marques amb les últimes tendències en decoració i per renovar cos i ment trobaran l’últim en esports, menjar ecològic i tractaments estètics.
La planta superior de l’edifici ens porta oci i una àmplia varietat de restaurants amb menús pensats tant per a dinars de feina com per a moments de lleure.
Per tots aquells que desitgin desplaçar-se amb el seu propi vehicle, La Fira Centre Comercial ofereix la primera hora de pàrquing gratuïta presentant un tiquet de compra per valor mínim de 5 euros (horari de validació de tiquets durant l’horari d’obertura de l’oferta de restauració i oci).
En definitiva, un centre viu, amb activitats constants en el qual viure infinitat d’experiències al gust de cadascú.