• Òptica Activa • “Les ulleres que t’agraden al preu que vols”

Trobar unes ulleres que agradin al client i al preu desitjat, aquesta és la premissa que persegueix Òptica Activa. Una empresa amb experiència que es dedica a donar una millor visió a la Ciutat de Reus.

Ser client té molts avantatges, però ja no tan sols en descomptes i promocions, també es promouen reptes, com l’actual: una campanya que desafia els clients per tal de trobar millors ofertes que les d’Òptica Activa.

Si les troben tenen recompensa. Una proposta divertida que ha generat gran afluència de gent i que combinat amb la gran varietat d’ulleres permet una compra garantida.

Amb més de vuit anys d’experiència a Reus, Òptica Activa ja és un clàssic del carrer Monterols. L’òptica ofereix un assessorament personalitzat amb professionals amb més de 20 anys d’experiència i amb un equip òptic que, al servei de gabinet, realitza un estudi visual integral.

Entre d’altres serveis han incorporat el servei de teràpia visual adreçada a nens en edat escolar, consistent en la realització d’uns exercicis que milloren les habilitats visuals.

En definitiva, un tracte personalitzat, un assessorament òptic excel.lent i unes promocions als millors preus. Una equació visual d’èxit al cor de la ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.