Gener 2016

El mes de gener comença amb energies i il·lusions renovades, especialment per als més petits: la Cavalcada de Reis 2016 omplirà els carrers, un any més, d’infants desitjosos de saludar els Reis de l’Orient. La ciutat, amb l’alcalde al capdavant, oferirà una benvinguda i una rebuda amb tots els honors a Ses Majestats, que culminarà a l’Ajuntament amb el lliurament de les claus de la ciutat. Els dies previs, l’operatiu facilitat per la regidoria de Cultura als patges ambaixadors haurà permès a desenes de famílies fer arribar les seves cartes a temps a Melcior, Gaspar i Baltasar. Podeu consultar la programació de la Cavalcada en aquesta mateixa edició de La Guia.

D’altra banda, el gener veurà iniciar-se la programació del primer semestre dels teatres Fortuny i Bartrina. El dia 22 de gener el Teatre Fortuny ofereix el Concert d’Aranjuez, una nit de guitarra espanyola amb motiu del 75è aniversari de la mort de Joaquín Rodrigo. Al Teatre Bartrina la nova programació començarà l’endemà dissabte, 23 de gener, en què es representarà l’obra “Boges”. El següent dissabte, 30 de gener, es podrà veure al Bartrina el muntatge “El Test”, protagonitzat pel reusenc David Bagès i amb Dolo Bertran, Meritxell Calvo i David Vert, una producció de la Sala Muntaner.

En altres àmbits de la cultura reusenca continuen les activitats. A la Biblioteca Central Xavier Amorós es reprendran els clubs de lectura i algunes de les sessions habituals com la presentació de llibres o els contes. El dia 20, a les 17:30 h, es realitzarà la sessió “Contes de la pau”, amb Dolors Mallafré.

Des del Casal de Joves una de les activitats previstes és el III Mercat de Disfresses, com a esdeveniment previ a la celebració del Carnaval. El dia 23 de gener es realitzarà aquest mercat d’intercanvi de disfresses a la plaça d’Evarist Fàbregas, al Pallol. Durant la setmana del 25 al 29 de gener es podrà fer intercanvi de disfresses al Casal de Joves.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.