• Ortopèdia Molina • “Un tracte de persona a persona”

Ortopèdia Molina és un centre amb molts anys d’experiència al servei dels seus pacients. Al llarg dels anys ha tingut consultes en diverses poblacions: Reus, Tarragona, Valls, La Granja i Tortosa, de les que actualment continuen obertes les de Reus, ubicada al carrer Sant Elies, 34, i Tarragona, Avinguda Maria Cristina, 13. Fa quatre anys l’Anna Martínez de la Torre (a la imatge) va començar a treballar-hi i des d’aquest 2016 n’està al capdavant.
Al llarg d’aquest temps les necessitats i hàbits dels pacients han canviat molt, especialment els infants als que abans s’hi estava molt més a sobre que ara. El perfil dels seus pacients és molt ampli i variat: des dels mateixos infants fins a la tercera edat, passant per una franja important de dones de 30 a 60 anys, fidels gràcies al seu tracte personal de tu a tu, de persona a persona.
Ortopèdia Molina us ofereix els serveis de podologia (que darrerament ha mostrat un clar auge), ortopèdia, amb productes estàndard, adaptats i a mida, i botiga. S’hi voleu rebre consulta, el seu horari és de dilluns a divendres (dissabte també està obert però només el servei de botiga) heu de demanar cita prèvia al telèfon 977 313 568.
tota-la-vida-abril-2tota-la-vida-abril3

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.