11a edició de ‘Biblioteques amb DO’ de Cambrils

La Biblioteca Josep Salceda i Cambrils s’endinsarà en la cultura del vi aquest mes de setembre en el marc de l’onzena edició de “Biblioteques amb DO”, del Servei de Biblioteques de Catalunya, que enguany posa l’accent en el món del vi i el cinema.  

La primera activitat, el 19 de setembre, serà el taller “Vinèfils: el vi a la gran pantalla” de Mireia Iniesta, màster en Cinema i Audiovisal Contemporani per la UPF. Aquets taller, que es portarà a terme a la Sala del Casal, aborda la influència que ha tingut el vi dins la producció audiovisual, en especial dels països mediterranis.  

Dins del mateix cicle, el 28 de setembre es projectarà el documental “Deconstruint el vi” al Centre Cultural, amb la presentació a càrrec del director, Raul Deamo, i amb la col·laboració del celler Carles Andreu de Pira (Conca de Barberà). La sessió està organitzada per l’Associació Cultural Cinematogràfica del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre (ACTE) en col·laboració amb la Biblioteca Josep Salceda i Castells.  

Finalment, el 29 de setembre Marta Arañó oferirà el taller “Tinta i vi” per a nens i nenes de 6 a 13 anys, a la mateixa Biblioteca municipal. Les inscripcions es poden fer a bib@cambrils.cat.  

D’altra banda, el 21 de setembre hi haurà una nova sessió de “L’hora del conte” per a nens i nenes de 2 a 6 anys, que consistirà en la presentació del llibre infantil “Emma, perquè la lluna està trista?” a càrrec de l’autora, Carolina Aguilar, i una activitat posterior. En aquest cas, també cal inscripció prèvia bib@cambrils.cat.  

La programació del mes de setembre es completarà amb una sessió oberta del Club de Lectura Adult el 26 de setembre a la Biblioteca, dedicada a la novel·la “Nicolau”, que comptarà amb la participació de l’autor del llibre, Antoni Veciana.  

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE SETEMBRE 

TALLER VINÈFILS: EL VI A LA GRAN PANTALLA 

Dimarts 19 de setembre, a les 18 h, a la Sala d’Actes del Casal d’Avis (Av/ S. Joan Baptista La Salle, 13), Taller Vinèfils: el vi a la gran pantalla, a càrrec de Mireia Iniesta, Màster en Cinema i Audiovisual Contemporani per la UPF.  

Aquest taller aborda la influència que ha tingut el vi al món del cinema dins la producció audiovisual, en especial la dels països mediterranis. 

Activitat emmarcada dins el projecte Biblioteques amb DO. Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. 

HORA DEL CONTE 

Dijous 21 de setembre, a les 18 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), Presentació del llibre infantil Emma, perquè la lluna està trista? A càrrec de l’autora, Carolina Aguilar. Amb activitat posterior. 

Per a nens i nenes de 2 a 6 anys. Inscripcions: bib@cambrils.cat 

CLUB DE LECTURA ADULT 

Dimarts 26 de setembre, a les 19 h, a la Biblioteca (C/Alfons el Cast, 2), Club de lectura adult. Comentari del llibre Nicolau, d’Antoni Veciana, amb la presència de l’autor. 

DECONSTRUINT EL VI: DOCUMENTAL 

Dijous 28 de setembre, a les 19 h, al Centre Cultural (C/Sant Plàcid, 18),  Projecció del documental Deconstruint el vi, amb presentació a càrrec del director, Raul Deamo, i amb la col·laboració del celler Carles Andreu, de Pira (Conca de Barberà).  

Una activitat d’ACTE Cambrils en col·laboració amb la Biblioteca Josep Salceda i Castells.  

Activitat emmarcada dins el projecte Biblioteques amb DO. 

TALLER TINTA I VI 

Divendres 29 de setembre, a les 18 h, a la Biblioteca (C/Alfons el Cast, 2), Taller tinta i vi amb Marta Arañó. 

Per a nens i nenes de 6 a 13 anys. 

Amb inscripció: bib@cambrils.cat 

Activitat emmarcada dins el projecte Biblioteques amb DO. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.