11a trobada dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa

El passat dimecres 14 de juny es va celebrar la 11a trobada dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa de la comarca a la Selva del Camp.
L’activitat va consistir en una gimcana conjunta amb 138 infants de diferents municipis: Montbrió del Camp, Riudoms, la Selva del Camp, Mont-roig del Camp, Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alforja i les Borges del Camp, que es va dur a terme a l’Hort Iglésies de la Selva del Camp.
En acabar l’activitat es va repartir coca amb xocolata per berenar, cortesia de l’Ajuntament de la Selva del Camp, i es va donar una gorra corporativa del Consell Comarcal a totes les nenes i els nens.
Enguany, com a novetat el dimecres 7 de juny es va celebrar la 1a trobada d’adolescents que assisteixen als Serveis d’Intervenció Socioeducativa de la comarca. En aquesta ocasió, la trobada es va dur a terme al Casal de Joves de Reus, on van poder jugar en un Scape Room i un taller d’educació emocional.
En total van participar 38 joves dels municipis de Riudoms, la Selva del Camp, Mont-roig del Camp, Miami Platja, Hospitalet de l’Infant, Alforja i les Borges del Camp.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.