13 noves empreses a REDESSA en el primer trimestre de l’any

REDESSA ha augmentat la seva comunitat en 13 noves empreses en el primer trimestre de l’any, les quals sumaran uns 90 nous professionals a les instal·lacions de REDESSA Tecno, Cepid i Viver. El perfil d’aquestes empreses és, majoritàriament, enginyeries amb necessitat d’espais flexibles, que els permeten créixer i treballar per projectes, la majoria de les quals són subseus de grans empreses que tenen la central a Barcelona o a Madrid i que s’estableixen al territori per desplegar la seva activitat, vinculada al sector energètic. L’altre perfil destacat és el de les startups digitals enfocades a la captació de talent, a la venda online i a la creació de plataformes digitals.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha visitat avui algunes d’aquestes empreses i ha explicat que “a l’hora de triar REDESSA, el que valoren especialment, més enllà de l’espai, és l’acompanyament i el servei integral que s’ofereix des dels nostres centres. La creació de la Comunitat REDESSA per a promoure el contacte entre elles i facilitar el networking, és un altre valor afegit d’estar instal·lat a REDESSA.”

De les tretze noves empreses, set s’han instal·lat a REDESSA Tecno: CMC Cerezuela, EAgora, Better Construction, Talentea, Spring Spain, Deluxe Produccions, Arghos. Tres a REDESSA Cepid: GoMotor, Solats i Alargroup; i tres més a REDESSA Viver: Aghasa Turis, Intermarker i Oniria.

Des de REDESSA s’està treballant la captació d’empreses amb potencial de creixement i de retenció i generació de talent, vinculades a sectors estratègics del territori, com el tecnològic. Amb projectes com la Incubadora TIC es continua fomentant el creixement d’startups, i també les empreses que aposten per la innovació, la investigació i la tecnologia.

Actualment, als centres d’empreses de REDESSA hi ha unes 150 empreses instal·lades que sumen més de 1.400 professionals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.