135 anys fent territori

135 anys fent territori. Aquesta és la frase amb la qual volem rubricar la celebració del 135è aniversari de la Cambra de Comerç de Reus, la primera Cambra de la demarcació de Tarragona. El 23 de desembre s’escaurà la data exacta d’aquesta efemèride que des del passat mes de setembre estem celebrant amb una munió d’actes que s’escampen arreu d’aquest territori que mereix totes les nostres atencions i que conformen les comarques del Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Actes de tot tipus que culminaran amb la gala de l’aniversari que realitzarem a firaReus el proper mes de desembre i que comptarà amb la presència del MH President de la Generalitat, Pere Aragonés.

La Cambra arriba als 135 anys de vida en un moment de plenitud havent superat envestides tant dures com la de la pandèmia. Sempre diem que la nostra corporació és un reflex de les nostres empreses. I per tant no només no som aliens als seus problemes sinó que patim, en primera persona, les seves conseqüències. Les provocades per la COVID n’han estat una nova mostra. Però si una cosa hem aprés amb tots aquests anys és a resistir mantenint la marca i la referencia d’una corporació que només s’explica a partir de la voluntat de sumar, d’aportar, de fer xarxa amb l’objectiu de procurar per la qualitat de vida de la nostra gent i millorar la competitivitat de les nostres empreses.

Us convido a sumar-vos a la gran festa del 135è aniversari. Més de seixanta activitats on totes i tots hi sou convidats. Avui més que mai la Cambra de Reus és la vostra Cambra. I segur que així serà durant molts anys.

Tot la informació de l’aniversari de la Cambra a www.cambrareus.org

Jordi Just Miró

President de la Cambra de Comerç de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.