13a Fira Marítima de la Costa Daurada

La 13a Fira Marítima de la Costa Daurada ha començat amb més de cinquanta empreses expositores i bones previsions pel que fa a visitants. La meteorologia acompanyarà, i també les ganes de Fira, després de dos anys sense celebrar-la a causa de la pandèmia. Enguany s’ha assolit, més que mai, l’objectiu d’una fira especialitzada. El sector nàutic viu un bon moment i això ho demostra la participació de les empreses nàutiques.
Les empreses especialitzades del sector nàutic hi presenten les darreres novetats en productes i activitats. Així mateix, al llarg dels tres dies, es desplega un intens programa d’actes que inclou activitats com sortides en vela lleugera, creuer i rem; batejos d’esports nàutics o demostracions de salvament i seguretat a l’aigua o tallers. A l’Espai del Coneixement de la Fira s’han programat també xerrades i conferències de diversos expositors i professionals que permetran aprofundir més en la història de la nàutica i
l’especial atenció a la cura dels mars i oceans i la pràctica d’una nàutica sostenible, respectuosa amb el medi ambient i que contribueixi a la salut i el benestar de les persones.
Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, ha estat l’encarregat d’inaugurar oficialment la 13a Fira Marítima de la Costa Daurada. Just ha remarcat el fet que “les fires són intercanvis de coneixements i retrobaments entre persones” i ha assegurat que
des de la Cambra saben com “és de necessari potenciar les fires i fer-hi costat”.
Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, ha destacat que la “Fira Marítima de la Costa Daurada és un èxit de col·laboració público-privada, que diferencia Cambrils per la seva nàutica i la posa en valor”. A la inauguració també hi ha pres part Teresa Pallarès, subdelegada del Govern a Tarragona; Oliver Klein, alcalde de Cambrils i Juan Carlos Romera, regidor de Promoció de Ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.