16a edició del concurs literari AMIC-Ficcions

El concurs literari “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries” ha tancat les seves dades de participació de la 16a edició amb un total de 4.973 alumnes registrats provinents de 309 centres educatius de Catalunya, Illes Balears, País Valencià i Aragó. En l’edició d’enguany l’Escola Mare de Déu de La Salut de Sabadell ha estat el centre més participatiu dels territoris de parla catalana amb un total de 231 inscrits.

A més, aquesta setzena edició ha assolit una xifra històrica pel que fa al nivell d’implicació de l’alumnat amb un increment de més del 30% dels grups que han publicat el 1r capítol dins el certamen de creació literària, amb un total de 2.336 històries presentades a través de la pàgina web del concurs, assolint així el rècord de participacions en la història del concurs.

De Catalunya participen a AMIC-Ficcions un total de 3.503 joves. Més en concret, la demarcació de Barcelona continua sent la zona on més estudiants participen, arribant als 2.291 inscrits de 128 instituts. En aquest cas, l’Escola Mare de Déu de La Salut de Sabadell és el centre amb més participants de la demarcació de Barcelona amb un total de 231 inscrits, convertint-se en l’escola amb més participants d’aquesta 16a edició.

A continuació, destaca la participació de la demarcació de Girona amb 574 inscrits, amb 122 participants més respecte l’edició anterior provinents de 42 centres educatius. D’aquesta manera, l’INS Cendrassos de Figueres és el centre amb més participants per segon any consecutiu amb un total de 84 alumnes inscrits.

Pel que fa a Lleida participen un total de 309 estudiants, en aquest cas s’han registrat 50 alumnes més respecte a la 15a edició provinents de 16 centres educatius. El centre amb més participants és l’INS Joan Solà de Torrefarrera amb 75 inscrits.

Finalment, la demarcació de Tarragona suma 329 participants provinents de 22 centres educatius. L’Escola Camp Joliu de l’Arboç és el centre amb més participació d’aquesta zona amb un total de 117 alumnes registrats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.