16a edició dels Premis Gaudí Gresol

La Fundació Gresol ha lliurat els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència que aquest any han arribat a la sezena edició. La Gala, que s’ha celebrat al Tecnoparc de firaReus ha estat conduïda per la periodista Paula Jansà i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Reus com a les passades edicions. Els Premis Gaudí Gresol ja estan plenament consolidats i s’han convertit en una important cita social a la província de Tarragona. La finalitat d’aquests guardons és reconèixer el treball de persones, entitats i organismes que hagin destacat en diferents disciplines professionals.

Aquest any, com a les anteriors edicions, la participació ha estat tot un èxit, ja que el nombre de persones inscrites a la gala de lliurament dels premis i el sopar solidari posterior ha estat de 300 assistents.

Els guardonats d’aquest any han sigut:

  • Antoni Cañete (Lideratge Empresarial)
  • Àurea Rodríguez (Tecnologia i Innovació)
  • Josep Ametller (Medi Ambient)
  • Ivana Miño (Arts Escèniques)
  • M. de La Pau Janer (Literatura)
  • Elsa Punset (Comunicació)
  • Esther Giménez-Salinas (Catalana Il·lustre)
  • Dr. Eduard Estivill (Medicina)
  • Juan Antonio Bayona (Cinema)
  • Mariona Escoda (Música)

Compromís Solidari

La Fundació Gresol fa cada any una aportació a algun organisme i organització solidària. Aquest any, com a novetat, seran dues les entitats escollides: la Fundació d’Esclerosi Múltiple (FEM) i l’Associació Down Tarragona.

La Fundació d’Esclerosi Múltiple va ser fundada el 1989 a Barcelona i és una entitat privada sense ànim de lucre que vetlla per aturar l’impacte de la malaltia a la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn, ajudant en diversos àmbits.

L’Associació Down Tarragona té com a objectiu promoure la igualtat d’oportunitats, la plena inclusió i una adquisició més gran de drets socials individuals de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies.

Personalitats assistents

Tots els premiats han assistit a la Gala i han recollit personalment el guardó que consisteix en un bust de Gaudí de l’escultor Joan Matamala. A més, han compartit la vetllada i el sopar amb tots els assistents, entre els quals hi ha hagut destacades personalitats que han estat les encarregades de lliurar els premis. Entre aquests, el Sr. Emili Correig, president de la Fundació Gresol, que ha lliurat el premi a Antoni Cañete; el Sr. Anton Pont, president d’honor de la Fundació Gresol, que ha lliurat el premi a Josep Ametller; el Sr. Saül Garreta, president del Port de Tarragona, que ha lliurat el premi a Ivana Miño; el Sr. Carles Pellicer, alcalde de Reus, que ha lliurat el premi a Esther Giménez-Salinas; la Sra. Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, que ha lliurat el premi al Dr. Eduard Estivill, entre altres personalitats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.