2.013 inscrits gaudeixen dels Casals d’Estiu amb presència del Consell Esportiu del Baix Camp

dav

Tarragona, Reus, Riudoms o Vilaplana acullen activitats esportives i de lleure durant els mesos de juliol i agost per aprofitar les vacances escolars

Més de dues mil inscripcions de nens i nenes d’entre 3 i 14 anys d’escoles del Camp de Tarragona, en concret 2.013,s’han enregistrat enguany als casals d’estiu organitzats o on hi col·labora el Consell Esportiu del Baix Camp per iniciar les seves vacances escolars. Tarragona, Reus, Riudoms o Vilaplana compten durant aquests mesos de juliol i agost amb estades on els més petits gaudeixen d’activitats esportives, lúdiques i, fins i tot, d’aprenentatge de la llengua anglesa.

A l’Escola Alberich i Casas de Reus, per exemple, s’està celebrant el Casal Ready, Set, Go!, amb un participació important, amb 356 inscrits en total, amb una mitjana superior als 50 participants en cada torn setmanal (durant el juliol, però, hi ha setmanes amb 85 nens i nenes apuntades). Jocs preesportius, convencionals o alternatius, tallers i activitats lúdiques i de lleure, un dia d’aigua a les Piscines Municipals, excursions per la ciutat o per la comarca o activitats conjuntes amb altres casals dibuixen un panorama on els infants poden passar-s’ho d’allò més bé i, a més, practicar i no perdre el seu nivell d’anglès.

També a Reus, el Casal d’Estiu Pi del Burgar, organitzat per l’escola amb monitoratge del CEBC, mobilitza més de 250 infants repartits en sis torns setmanals corresponents a la darrera setmana de juny, les quatre de juliol i la primera d’agost. També està prevista la celebració d’un torn durant la primera setmana de setembre depenent de la inscripció. Entre d’altres activitats, els participants en aquest casal podran fer de detectius i descobrir indrets amb encant amagats per la ciutat en les sortides setmanals programades, sense deixar de costat els jocs o la jornada de piscina al Reus Deportiu.

A Tarragona s’estan celebrant al Pavelló i Piscina Municipal de la Part Baixa i el Serrallo les Estades Esportives del Serrallo, organitzades pel Patronat Municipal d’Esports tarragoní. Cada torn setmanal de cinc hores diàries durant els dos mesos d’estiu acull 110 nens i nenes, que reparteixen el seu temps amb molts jocs i esports, realitzant els més grans dues sortides setmanals, una a la platja i l’altra que consisteix en excursions al Loreto, a la llera del riu Francolí… Els més petits, a més a més, també fan tallers. En total seran prop d’un miler d’inscripcions de nens i nenes nascuts i nascudes entre els 2004 i el 2014

Riudoms, per la seva banda, ha organitzat l’Escola de lleure Viu l’Estiu a l’Escola Beat Bonaventura i també la participació és molt alta, amb 349 inscripcions en total durant els cinc torns setmanals previstos -fins al 27 de juliol- d’infants des de P3 fins a 1er d’ESO. Dotze monitors del CEBC s’encarreguen d’organitzar les activitats de lleure i esportives perquè els participants es diverteixin al màxim.

I finalment a Vilaplana està tenint lloc des del 25 de juny i fins al 10 d’agost el Casal d’Estiu Esportiu i de Lleure, que es desenvolupa a la Casa de Cultura, així com a la pista poliesportiva i a la piscina. En total s’han apuntat fins al moment 83 nens i nenes.

Cal dir que, tot i l’altíssima inscripció haguda fins ara enguany, encara queden places lliures per la majoria de torns i casals, pel que els interessats poden adreçar-se directament a la seu del Consell Esportiu del Baix Camp per rebre informació de disponibilitat i preus.

 

 

 

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.