20a edició de les Jornades Yazoo

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus celebra una nova edició de les Jornades Yazoo, amb conferències de professionals reconeguts internacionalment en l’àmbit del disseny, de l’arquitectura i dels videojocs. Tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de març a l’Espai Llimoner del centre educatiu, amb seu al carrer del Vent.

Les Jornades Yazoo, que enguany arriben a la 20a edició, són un clar exponent de la doble vocació de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus de formar els seus alumnes i de dotar-los d’eines per a la formació continuada mitjançant propostes teòriques i experiències de professionals de reconeguda trajectòria. La iniciativa s’obre a tot el públic amb la voluntat de fer extensiva l’activitat i el coneixement que genera l’escola a tota la ciutadania.

Una conferència sobre la intel·ligència artificial i l’art a càrrec de Jorge Luis Marzo, historiador de l’art i professor a BAU Centre Universitari d’Arts i Disseny de Barcelona, donarà el tret de sortida a l’edició d’enguany, el dimecres 13 de març, a les 18.30h. El dijous 14 de març i el divendres 15 de març tindran lloc 8 conferències més, en horari de matí i tarda.

Martí Pinós, animador pixelart a l’estudi The Game Kitchen (amb seus a Sevilla i Tenerife), que ha donat vida als personatges de l’univers Blasphemous; Sara Baldasano, arquitecta i dissenyadora a l’estudi d’arquitectura, interiorisme i decoració Somos Nido (Barcelona); els arquitectes Anna i Eugeni Bach de l’estudi d’arquitecturaA&EB(Barcelona); David Galar, dissenyador gràfic especialitzat en Motion Design, arquitecte i fotògraf fundador de l’estudi THRU (Barcelona); Gerard Martínez, artista especialitzat en la creació de personatges 3D i professor d’art conceptual i animació 3D a FX Barcelona Film School, a Libel Academy, (Amèrica Llatina) i a la Universitat U-TAD de Madrid. Aquests són alguns dels ponents que hi participaran. Trobareu tota la informació sobre les conferències de les Yazoo i els seus protagonistes al web de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus: https://www.dipta.cat/eadr.

Programa de conferències

Dimecres 13 de març:

18:30 La intel·ligència artificialla policia, el temps i l’art, a càrrec de l’historiador de l’art Jorge Luis Marzo.

Dijous 14 de març:

10h Donant vida a Blasphemous, a càrrec de l’animador pixelart Martí Pinós (The Game Kitchen)

12h Treballant els sistemes gràfics a l’espai, a càrrec del dissenyador gràfic i director d’art Sergi Opisso,(Opisso Studio)

16h Del Home staging a l’Arquitectura, a càrrec de l’arquitecta i dissenyadora Sara Baldasano (Somos Nido)

18h Sticks and stones, a càrrec dels arquitectes Anna i Eugeni Bach (A&EB)

Divendres 15 de març:

10h Disseny gràfic a través del moviment, a càrrec de l’arquitecte, dissenyador gràfic i fotògraf David Galar (THRU)

12h Del Concepte al Render: Pipeline per construir personatges 3D des de l’art 2D, a càrrec de l’artista 3D de personatges Gerard Martínez.

16h Temporary is the new permanent, a càrrec de Toni Montes (MIBA Arquitects)

18h Ecosistemes eclèctics, a càrrec dels arquitectes Guillem Villalta i Irene Rodríguez (Estudi BIGA)

El centre d’ensenyament artístic de la Diputació a Reus ofereix 5 Cicles Formatius de Grau Superior: Gràfica audiovisual. Perfil professional infografia 3D, Arquitectura efímera, 3×2 Disseny d’interiors, Projectes i direcció d’obres de decoració i Videojocs i entorns virtuals. A banda dels Cicles Formatius, el centre també ofereix diversos cursos monogràfics en l’àmbit de l’art i el disseny.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.