20è Premi Iniciativa Medi Ambient

La Diputació de Tarragona ha obert el termini per tal que els ens locals de la demarcació puguin optar al 20è Premi Iniciativa Medi Ambient. Aquest guardó reconeix i promou projectes i actuacions impulsades des dels ens locals per a millorar i preservar l’entorn natural.

El Premi consta de dues categories: Projectes de sostenibilitat urbana i Projectes en el medi natural i rural. Cadascuna de les categories està dotada amb 10.000 euros, que sumen una dotació  total de 20.000 euros.

Podran optar al premi projectes, actuacions o iniciatives de protecció i millora del medi ambient del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès en àmbits com l’adaptació i mitigació del canvi climàtic; la restauració ambiental o paisatgística associada a pertorbacions climàtiques (com ara inundacions o incendis); l’economia circular i verda i la reducció de la petjada de carboni; la protecció, restauració i gestió de la natura; la mobilitat sostenible; la millora de la gestió dels residus, l’energia, l’aigua, l’atmosfera o el soroll o accions que fomentin l’arrelament territorial i contribueixin a evitar el despoblament i posar en valor el patrimoni natural i cultural, entre altres.

Els ens locals interessats ja poden consultar les bases i presentar les sol·licituds a través de la Guia de Serveis fins al proper 30 de setembre. (https://www.dipta.cat/serveis/premi-iniciativa-medi-ambient).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.