24es JORNADES DE ROL I ESTRATÈGIA DE REUS

cartell_jornades_2017_petit

Reus (La Palma), 7 i 8 d’octubre del 2017. Dissabte de 10:00 a 2:00h, diumenge de 10:00 a 20:00h

 Organitza: Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR)

Col·labora: Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Reus

 L’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) va néixer l’any 1994 amb la voluntat d’agrupar els aficionats als jocs de rol, estratègia i simulació de la ciutat i per a divulgar i promocionar aquests jocs com a activitat lúdica, cultural i participativa entre el jovent i la ciutadania en general.

 Amb el transcurs del temps s’han anat afegint a l’AJJRR noves activitats i aficions lúdiques relacionades o properes als jocs de rol, com jocs de tauler i cartes, jocs de miniatures, cicles de cine, servei de ludoteca, biblioteca i cinemateca de gènere fantàstic, i partides d’ordinadors connectats en xarxa. Actualment l’AJJRR la composen uns 50 socis que es reuneixen al local de l’Associació situat al carrer Eduard Toda n. 12 baixos esquerra de Reus.

 Entre les moltes activitats que organitza l’AJJRR per tal de fer conèixer les activitats desenvolupades per l’Associació destaquen les Jornades de Rol i estratègia a Reus, celebrant-se enguany la 24a edició, els dies 7 i 8 d’octubre del 2017 a La Palma, C/ Ample n. 75, Reus (Tarragona).

 Les Jornades de Rol a Reus tenen com a objectiu oferir als aficionats als jocs de taula en les seves diverses modalitats un punt de trobada així com també posar en coneixement de la ciutadania en general el contingut lúdic, cultural y participatiu d’aquest tipus de jocs. En aquest sentit s’organitzen partides de demostració i iniciació, torneigs, concursos i altres activitats lúdiques paral·leles. Enguany destaquen les múltiples activitats que els nostres col·laboradors ofereixen al públic. Les Jornades de Rol a Reus tenen un ampli reconeixement entre els aficionats i reben un elevat nombre d’assistents (al voltant de 400 persones en la seva anterior edició).

 L’ambientació triada per a aquesta edició de les Jornades serà l’Edat Mitjana, amb referència a tota l’ambientació de l’època feudal, que serà el fil conductor de les activitats que es desenvolupin, especialment de la nit temàtica. Us adjuntem el cartell de l’esdeveniment i la relació d’activitats programades fins a la data.

 Des de l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) convidem a assistir i participar en aquest esdeveniment a totes les persones interessades, tant coneixedors i aficionats a aquests jocs com desconeixedors i curiosos interessats en saber de que es tracten. Per a qualsevol informació addicional sobre les 24es Jornades de Rol i Estratègia a Reus o sobre l’AJJRR no dubteu en posar-vos en contacte.

 Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus Tel./Fax: 977 12 82 46

C/ Eduard Toda 12 baixos esquerra, 43204 Reus rolreus@gmail.com / www.ajjrr.org 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.