2500 participants a la Gran Fondo Cambrils Park

Gran fondo cambrils park 2017

La marxa cicloculturista arrenca el pròxim 1 d’abril en la que serà la seva quarta edició

La marxa cicloturista Gran Fondo Cambrils Park, la qual se celebrarà el pròxim 1 d’abril, torna a tancar inscripcions amb rècord de participació per quart any consecutiu. Els ciclistes són arribats de tots els punts de Catalunya, Espanya i altres països europeus com França, Anglaterra, Holanda, Bèlgica o Irlanda.

En aquesta quarta edició de la Gran Fondo Cambrils Park, la qual té inici i final al Cambrils Park Sport Village, els participants han hagut d’escollir entre dos recorreguts. Per una banda, el recorregut llarg, recorre el Parc Natural del Montsant i consta de 180 km i més de 3000m de desnivell; i posarà a prova als ciclistes per les seves increïbles carreteres amb unes vistes inigualables. Per altra banda, el recorregut curt passa per Escaladei i consta de 120 km i 2000 metres de desnivell. Aquest aventurarà als participants en una de les zones més vinícoles de la regió. No obstant això, la progressivitat dels seus ports, els suaus desnivells i les infinites carreteres buides fan que aquest circuit sigui accessible per a tothom. El circuit llarg compta amb 6 ports i passa per 21 municipis; mentre que el curt, compta amb 4 ports i passa per 21 municipis.

Enguany, torna a celebrar-se la Gran Fondo Cambrils Park Kids, la qual serà una prova oberta a tots els nens presents el dia de l’esdeveniment. És una prova que consisteix en una sèrie de circuits tancats dins de les instal·lacions de Cambrils Park Sport Village. Estarà controlada per monitors i personal especialitzat. A més, es duran a terme activitats programades com gimcanes i jocs sobre la bicicleta per fer més dinàmica l’espera als més petits.

La quarta edició de la Gran Fondo Cambrils Park estrena una Cronoescalada al Castell Monestir d’Escornalbou, una prova gratuïta per a tots els participants de la gran Fondo que es durà a terme al dia següent, el diumenge 2 d’abril, després d’haver corregut una marxa cicloturista única. En aquest cas, els més ràpids seran els guanyadors i hauran de superar la pujada amb un 8% de desnivell mig en els 3,4 km de recorregut, i portarà als participants a més d’un 20% de desnivell en la seva pujada més dura.

La prova cicloturista està organitzada per l’empresa Cycling Costa Daurada, juntament amb Cambrils Park Sport Village i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, el Patronat de Turisme de Cambrils.

IMATGE PORTADA _GFCP 2017

Sobre Cambrils Park Sport Village

El Cambrils Park Sport Village és el resort dels esportistes. Acabada la temporada d’estiu, la qual es caracteritza per la gran afluència de turisme familiar, des del setembre al maig aproximadament, Cambrils Park Resort passa a ser Cambrils Park Sport Village. És un autèntic poble que compta amb 350.000m2 d’instal·lacions amb 500 allotjaments de 4 estrelles superior, 150 aparcaments per a bicicletes i 8 camps de futbol.

El Resort, completament enfocat en els esports, ofereix serveix exclusius per a esportistes de qualsevol nivell. Són molts els equips, tant nacionals com internacionals, que ja han passat per les instal·lacions i han gaudit d’uns dies d’esport i relaxació. Destaca la presència d’equips de futbol i ciclisme. Els de futbol són majoritaris degut a la proximitat amb el CE Futbol Salou, una de les millors instal·lacions del país per a la pràctica d’aquest esport a nivell professional. En definitiva, un Resort pensat per cobrir qualsevol necessitat per tal de fer que l’estada al Cambrils Park Sport Village sigui excel·lent.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.