2a edició del concurs de teatre amateur de La Pobla de Mafumet

Aquest proper diumenge, a les 18 h, el Casal Cultural de la Pobla de Mafumet aixecarà el teló del segon Concurs de teatre amateur M. del Carme Baget. Després de l’excel·lent acollida que va tenir la primera edició, l’entitat pobletana de la Corriola Teatre ha decidit donar un impuls addicional a la iniciativa i ampliar-ne les obres en concurs, que enguany seran un total de sis -per les quatre de l’edició inaugural.
El projecte nascut ara fa un any té per objectiu donar més visibilitat al teatre amateur de Catalunya, en una iniciativa que va prendre el relleu de la tradicional mostra teatral que, cada tardor, organitzava el grup teatral de la Pobla. Ara, sota el nou format de concurs, el públic pobletà i dels municipis veïns poden gaudir d’un ampli ventall de representacions a càrrec dels grups teatrals amateurs més destacats del territori català.
En aquesta segona edició, el programa inclou les obres ‘Dotze sense pietat’ (1 d’octubre, 18 h), un thriller interpretat pel Grup de Teatre ACR de Falset; el drama més clàssic del teatre català, com és ‘Terra Baixa’ (8 d’octubre, 18 h), a càrrec del Taller d’Assaig de Teatre de Vilafranca del Penedès; la comèdia ‘Estrès’ (22 d’octubre, 18 h), amb Maçateatre de Maçanet de la Selva; la comèdia ‘Descansa en pau’ (29 d’octubre, 18 h), interpretada per Vada Retro Teatre de Barcelona; ‘Mesperaràs?’ (5 de novembre, 18 h), comèdia interpretada per l’Associació Casal Corpus Grup de Teatre de Barcelona; i la comèdia romàntica ‘Un cop l’any’ (12 de novembre, 18 h), a càrrec del Grup de Teatre Tàndem de Santa Perpètua de Mogoda.
Les persones interessades a assistir a les representacions ja poden adquirir les seves localitats, al preu reduït de 3 euros, a través del web www.lacorriolateatre.com, mentre que també s’habilitarà la venda d’entrades des d’una hora abans de l’inici de cada espectacle, en aquest cas amb un preu de venda de 5 euros per localitat.
El segon Concurs de teatre M. del Carme Baget és una iniciativa cultural organitzada per la Corriola Teatre i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet i de la Diputació de Tarragona.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.