2a edició del festival ‘Vermut Live Music’ a l’Hospitalet de l’Infant, el 8 i 9 d’octubre

En vista de la bona acollida que va tenir l’any passat el Vermut Live Music, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat la segona edició d’aquest festival que combina música en viu i gastronomia, amb la col·laboració de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i el patrocini de Vermuts Miró.

Aquest esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre a 25 bars i restaurants del municipi, on s’oferiran un total de 46 actuacions musicals en directe i diferents aperitius. Tot això, entre les 11 i les 16.30 hores del dissabte i del diumenge, una franja horària àmplia perquè els veïns/es del municipi i els i les visitants tinguin temps de fer una ruta pels establiments participants i gaudir d’un bon vermut musical.

I és que durant els dos dies l’oferta de tapes i de música en directe serà variada i de qualitat. Hi haurà actuacions simultànies per a tots els gustos i per a totes les edats: de funky, pop-rock, bachata, rumba, copla, electrònica, jazz i dixie, entre altres estils musicals, a càrrec d’unavintena de músics d’arreu del món, entre els quals hi haurà artistes locals.

«Amb aquesta iniciativa volem fomentar l’activitat econòmica als bars i restaurants i allotjaments locals; donar suport també al sector cultural i contribuir a desestacionalitzar la temporada turística», ha dit la regidora de Turisme, María José Gómez. La regidora ha destacat la «bona col·laboració público-privada» que ha fet possible l’organització d’aquest esdeveniment que es va crear l’any passat amb la voluntat que es converteixi en una cita anual.

A la pàgina web de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat) i de Turisme (www.hospitalet-valldellors.cat) es poden consultar els horaris de les actuacions i els músics que actuaran a cada establiment (en aquesta edició del Vermut Live Music hi participaran no només bars i restaurants del nucli de l’Hospitalet de l’Infant, sinó també de Vandellòs). També hi trobareu informació a les xarxes socials de l’Ajuntament, de Turisme i de l’Associació de Restauració i Hoteleria.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.