2a jornada ‘Sexualitat i Diversitat Funcional’, el 27 d’abril

L’Ajuntament de Reus ha obert el termini d’inscripció per assistir el dijous 27 d’abril, de 9 a 14 h, a la Fira de Reus (avinguda de Bellissens, 40), a la segona jornada “Sexualitat i Diversitat Funcional”, organitzada per la Comissió de Sexualitat del Consell Municipal de la Discapacitat de l’Ajuntament de Reus amb la col·laboració del grup de treball pels dre ts sexuals a Reus. En concret, la comissió de Sexualitat està formada per l’Associació Supera’t, el Club Esportiu Costa Daurada, el Taller Baix Camp, + Tu Fundació de Suport i la Fundació Villablanca i les regidories de Benestar Social i de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus.

Aquesta trobada s’adreça a tothom i, de manera especial, als estudiants i professionals de l’àmbit de la discapacitat i de la sexualitat i a les persones amb discapacitat i a les seves famílies.

L’objectiu de la sessió és compartir experiències sobre el dret a la sexualitat de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i informar sobre mètodes per facilitar la sexualitat i l’afectivitat a aquestes persones. Com a ponents, hi participen, entre altres experts, el doctor en psicologia i sexòleg Carlos de la Cruz Martín-Romo i la metgessa i coach Jaci Molins.

La sexualitat i les relacions afectives són un element clau per a la salut física i mental de totes les persones, ja que contribueix a l’augment de l’autoestima, promou la interacció social i emocional i, en definitiva, millora la qualitat de vida.

Els drets sexuals i afectius són drets humans universals i un aspecte a protegir amb especial èmfasi en els grups socials amb més dificultats, com poden ser les persones amb diversitat funcional.

Inscripció
Per assistir a la jornada, oberta a tothom i gratuïta, cal inscriure’s abans del dilluns 24 d’abril a les 15 h a través del Web de l’Ajuntament de Reus: https://inscripcions.reus.cat/jornadasexualitatidiversitatfuncional

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.