30 anys del ‘Mulla’t per l’ esclerosi múltiple’

El Mulla’t celebra 30 anys amb més de 500 piscines participants, la major part de les piscines celebren el Mulla’t el 9 de juliol i els fons recaptats es destinaran a programes per quan l’EM avança i la dependència augmenta. Enguany, l’acte central a la demarcació de Tarragona es farà al Club Tennis Reus Monterols, on es compatarà amb diverses activitats per a tots els públics i una actuació castellera a càrrec de la Colla Jove Xiquets de Valls. La padrina d’aquest 2023 és la nedadora Ona Carbonell.

El Mulla’t per l’esclerosi múltiple compleix enguany 30 anys.  Celebrem aquests 30 anys d’una manera molt especial. D’una banda, als actes centrals del Mulla’t –Girona, Barcelona, Reus i Lleida- comptaran amb un espectacle casteller. Els castells i l’esforç que suposa alçar-los són la metàfora de l’esforç que fan cada dia les 9.000 persones amb EM a Catalunya per aixecar-se i tirar endavant. També simbolitzen el treball en equip, ja que una persona amb EM necessita el tractament farmacològic, el tractament neurorehabilitador, el suport de la família i el suport de tota la societat per poder garantir el seu benestar.

On es destinen els fons?

Els fons recaptats en aquesta iniciativa de la FEM es destinen als diferents programes de suport que impulsa per millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple. Aquest any, la Fundació centra els seus esforços en l’EM avançada. Tot i els diferents tractaments actuals, en molts casos la malaltia continua progressant i deriva a un estat d’EM avançada, que pot afectar de forma significativa la qualitat de vida.

Moltes formes de mullar-se

A part de mullar-se a les piscines hi ha altres formes de solidaritzar-se amb l’esclerosi múltiple.

I és que mullar-se mai no havia estat tan fàcil!

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.